Mix Agor

Στη διαπλάτυνση της γέφυρας επί της επαρχιακής οδού Φαρκαδόνας προς Κρήνη προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ με στόχο να μετατραπεί σε μια σύγχρονη και λειτουργική γέφυρα η υπάρχουσα.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας πρόκειται να υλοποιήσουμε ένα σημαντικό έργο που αφορά τη διαπλάτυνση της γέφυρας της Κρήνης. Με το έργο αυτό συμβάλλουμε στην ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και μεταφορά των προϊόντων. Η δουλειά δεν σταματά ούτε λεπτό.

Πετυχαίνουμε στόχους που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής χιλιάδων ανθρώπων. Με σοβαρό σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της Περιφέρειας μας. Κυρίως όμως με την καθημερινή  συνεργασία μας με τις τοπικές κοινωνίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους τις προτεραιότητες. Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια, συνεχίζουμε με μεγάλα και μικρότερα έργα που αλλάζουν την εικόνα της Θεσσαλίας».

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Με όλη την προσοχή στο Μαρούσι, ο ΑΣΚ

Το Σάββατο στις 7.00 μ.μ, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή της περυσινής Eli…