syntaxeis
Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στο Διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΚΑ ώστε να «κλειδώσουν» οι ημερομηνίες

Νωρίτερα αναμένεται να καταβληθούν και οι συντάξεις Οκτωβρίου σε 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στο Διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΚΑ ώστε να «κλειδώσουν» οι ημερομηνίες πίστωσης των ποσών, στο πλαίσιο και της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

 Όπως παγίως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, πρώτες θα πληρωθούν οι συντάξεις των μισθωτών, σπαστά και με βάση το τελευταίο στοιχείο του ΑΜΚΑ, ενώ θα ακολουθήσουν οι συντάξεις των ελεύθερων επαγγελματιών και οι συντάξεις του Δημοσίου. Οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τις πληρωμές είναι:
  •  Στις 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που  το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ)
  • Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη αναμένεται να καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Πηγή: ethnos.gr

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Με τις δέουσες τιμές, η Πιαλεία & ο Δ. Πύλης, γιόρτασαν τα 23α «Τσιαβαλιάρεια»

Σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 & και ώρα 10:45π.μ. στην πλατεία της Τ.Κ. Πιαλείας, π…