Mantalia 1 Arxiki

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Παναγιώτα Μανταλιά του Συνδυασμού «Συμμαχία ΥΠΕΡ ΤΩΝ Πολιτών» του Κώστα Αγοραστού, συνεχίζει τις περιοδείες της σε όλα τα μήκη και πλάτη του Νομού και αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα, ανταλλάσσοντας ευχές με τον κόσμο, λαμβάνοντας ταυτόχρονα ενθαρρυντικά μηνύματα για τον προεκλογικό της αγώνα.

Έτσι  την Δευτέρα 29 Απριλίου 2019 παραβρέθηκε στο παρεκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης που βρίσκεται στο χώρο του νοκσοκομείου Τρικάλων και παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό & την λιτάνευση της εικόνας των Αγίων, υπό του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου.

Κατόπιν η κα Μανταλιά μετέβη στην Πηγή & στο εορτάζον εξωκλήσι του Αη Γιώργη, καθώς και στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Σωτήρα, όπου μετά τον Εσπερινό, έλαβε χώρα το δρώμενο «Πασχαλιάτικο Σεργιάνι», καθώς και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

 

Mantalia 1 (1)

Mantalia 1 (2)

Mantalia 1 (4)

mantalia 2 (1)

mantalia 2 (2)

mantalia 2 (3)

mantalia 2 (5)

 

 

 

 

«Την Δευτέρα 29 Απριλίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σακελλαρίου παρουσίασε τον συνδυασμό του»

Την προεκλογική εκστρατεία άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα από το κέντρο της Φαρκαδόνας ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πνοή δημιουργίας» κ. Σακελλαρίου μίλησε σε μα εντυπωσιακή σε συμμετοχή εκδήλωση, παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του συνδυασμού.

Στην διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε το όραμα και το σχέδιο του για το δήμο, δίνοντας βαρύτητα στην ανάγκη να αλλάξει η εικόνα του Δήμου και η νοοτροπία που κυριαρχεί μέσα από την αλλαγή προσώπων και την εφαρμογή νέων ιδεών και πρακτικών. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πλήθος επισήμων, και αυτοδιοικητικών. Ανάμεσα στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση ήταν η Μανταλιά Παναγιώτα.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…