GS Gomfoi (2)

Πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους σήμερα εντός έδρας οι Γόμφοι απέναντι στην δυνατή ομάδα του ΓΣ Αλμυρού Βόλου,  συνεχίζουν να γράφουν «Ιστορία» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ύστερα κι από την μεγάλη εκτός έδρας μεγάλη νίκη επί των Τιτάνων Παλαμά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ένα ματς που στο 1ο ημίχρονο οι Γομφαίοι ξεκίνησαν πάρα πολύ καλά, έχοντας πίσω στο σκορ τους αντιπάλους τους. Στημ αρχή του δευτέρου όμως ο Αλμυρός μπήκε δυνατά, ενώ κέρδισε και την μάχη των αμυντικών ριμπάουντ στην ρακέτα των Γομφαίων, με αποτέλεσμα όχι απλά να πλησιάσουν στο σκορ, αλλά να ισοφαρίσουν ^ να προηγηθούν κατά διαστήματα, ώστε το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ: 63 – 63.

Στην παράταση το ίδιο σκηνικό εναλλαγής του σκορ έως το τελευταίο λεπτό, σημείο όπου οι Γομφαίοι ανασύροντας & τα τελευταία αποθέματα ψυχραιμίας μπήκαν μπροστά στο σκορ με έξι πόντους, κατόπιν κρίσιμων τρίποντων από τους Νίκα & Δημ. Ψύρρα, πανηγυρίζοντας έτσι άλλη μια μεγάλη νίκη με τελικό σκορ: 79 – 75.

Οι σκόρερς για τους Γόμφους… (Αλεξίου, κόουτς) Καγιαμανιδης 6, Πανάρας 24(4), Μαρτζελης 7(), Νικάς 13(1), Οικονόμου 1,  Τσιτσάνης 2, Αργυρός 6(2), Ψυρρας 6(1), Κουρέπης 14

 
GS Gomfoi (1)
GS Gomfoi (7)
GS Gomfoi (6)
GS Gomfoi (5)
GS Gomfoi (4)
GS Gomfoi (3)
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τομή στη Δημόσια Διοίκηση το νέο σύστημα επιλογής Διοικήσεων φορέων Δημοσίου

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, μαζί με την Υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη, παρουσίασ…