118924677_380903136237574_698630834937941769_n

Μια ακόμη σημαντική συνεργασία , ανακοινώνει ο Ερασιτέχνης Α Ο Τρίκαλα, για τα τμήματα υποδομής του στο ποδόσφαιρο.

Ο Καναδός ψυχολόγος Josh Stewart, θα βρίσκεται κοντά στα παιδιά και θα μιλά και συζητά μαζί τους , για θέματα αθλητικής ψυχολογίας. Συνεργάζεται και με τα γυναικεία τμήματα και βρίσκεται στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Θα υπάρχει καθημερινή επαφή, τα παιδιά θα μπορούν να του λένε τις φοβίες, ανησυχίες, προβληματισμούς που μπορούν να έχουν πάνω στο ποδόσφαιρο και μέσα από συζητήσεις θα μπορούν να αντιμετωπίζουν θέματα και προβλήματα και να τα ξεπερνάνε με σκοπό να βελτιώνονται αγωνιστικά αλλά και στις κοινωνικές τους συναναστροφές.

Πολύ σημαντικό κομμάτι το θέμα της αθλητικής ψυχολογίας, έχει προχωρήσει πολύ σε μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα σε μεγάλους συλλόγους , απαραίτητο πλέον στοιχείο για κάθε σύλλογο και δίνει σημαντικές βοήθειες σε αθλητές πόσο μάλλον σε νεαρές ηλικίες.

Ήδη πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συζήτηση-ομιλία στο γήπεδο Φλαμουλίου και τα παιδιά αποκόμισαν από την πρώτη μέρα σημαντικά πράγματα που θα τα βοηθήσουν. Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά , τον κ. Stewart, στην Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…