tsanta

Εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση ληστείας και δέκα περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν σε βάρος ισάριθμων ατόμων στη Λάρισα

Συνελήφθη ως δράστης ένας 35χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας μία περίπτωση ληστείας και δέκα περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν σε βάρος ισάριθμων ατόμων στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη ως δράστης χθες (29-09-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 35χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής.

Ειδικότερα, προχθές (28-09-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, ο 35χρονος, επιβαίνοντας σε ποδήλατο, αφαίρεσε με τη χρήση βίας από 22χρονη που επέβαινε επίσης σε ποδήλατο, την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (45) ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, ο 35χρονος εντοπίστηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Λάρισας, όπου και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε ότι ο δράστης το χρονικό διάστημα από (04-07-2019) έως (23-09-2019) στη Λάρισα, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, είχε αφαιρέσει από εννέα ημεδαπές, οι οποίες κινούνταν, κατά περίπτωση, είτε πεζές, είτε με ποδήλατο, τις τσάντες τους που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.135) ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, διάφορα προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα, ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει ακόμη μία τσάντα από 24χρονη πεζή.

Κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στις δικαιούχους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …