skismena lastixa

Πρόκειται για ένα 32χρονο ημεδαπό

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον (43) περιπτώσεις φθορών σε ελαστικά αυτοκινήτων

Συνελήφθη, σήμερα (06-03-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η σύλληψη του δράστη είναι αποτέλεσμα ενδελεχών ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την εξιχνίαση περιπτώσεων φθοράς σε ελαστικά αυτοκινήτων, που είχαν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Λάρισας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 32χρονου και ενήργησαν συντονισμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι-ξιφολόγχη, με μήκος λεπίδας (12,5) εκατοστών.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος κατά το χρονικό διάστημα από (23-02-2016) έως (04-03-2016) προκάλεσε φθορές σε ελαστικά τουλάχιστον (43) σταθμευμένων οχημάτων στη Λάρισα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε παρόμοιες περιπτώσεις που συνέβησαν στη Λάρισα από το Νοέμβριο του 2015.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…