κανναβη copy

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στην οικία του και σε παρακείμενο αυτής οικόπεδο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (119) γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν ένταλμα σύλληψης, βούλευμα και έξι καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, χθες (17-05-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στην οικία του 53χρονου και σε παρακείμενο αυτής οικόπεδο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • μία νάιλον συσκευασία που περιείχε (119) γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και
  • δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (40) και (53) εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία εκριζώθηκαν.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούν ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της απάτης.

Επιπλέον, εκκρεμούν σε βάρος του και έξι καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και χρηματική ποινή (4.300) ευρώ και συγκεκριμένα:

  • πέντε για παραβίαση της νομοθεσίας περί επιταγών και
  • μία για παραβίαση της νομοθεσίας περί καταπολέμησης των ασθενειών ζώων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…