kleftis Trikala copy

Ο συλληφθείς πούλησε μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών, των οποίων η προέλευση διερευνάται, σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης

Από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.400) ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (20-04-2016) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, χθες (19-04-2016) το μεσημέρι, ο 42χρονος μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης όπου πούλησε μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών, λαμβάνοντας ως προκαταβολή το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ, μέρος των (2.700) ευρώ που κοστολογήθηκαν τα χρυσαφικά.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι τα εν λόγω χρυσαφικά έφεραν πολλά προσωπικά στοιχεία των κατόχων τους και κατασχέθηκαν προκειμένου να ερευνηθεί η προέλευσή τους.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τον 42χρονο σήμερα το μεσημέρι στο ενεχυροδανειστήριο, ο οποίος μετέβη εκεί και παρέλαβε το υπολειπόμενο χρηματικό ποσό (1.400) ευρώ από τη χθεσινή πώληση των χρυσαφικών.

Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό των (1.400) ευρώ κατασχέθηκε από την κατοχή του συλληφθέντα, ο οποίος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας στο  Bodybuilding Αθανάσιος Καραμάνος, στο Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πύλης είχε ο Δήμαρχος κος Κωνσταντίνος …