OPKE-700x375

Συνελήφθησαν, χθες (30-12-2020) το απόγευμα σε περιοχή του νομού Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας κλοπής, της επικίνδυνης οδήγησης και της κλοπής.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι δράστες αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τμήματα τηλεφωνικού καλωδίου από χαλκό που βρίσκονταν έξω από αποθήκη και να τα φορτώσουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διαφυγή τους, ο οδηγός του οχήματος πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, ωστόσο ακινητοποιήθηκαν από τους προαναφερόμενους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο ένας από τους δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της 29-12-2020 έως τις (30-12-2020) το πρωί, αφαίρεσε εκ νέου από το ίδιο σημείο παρόμοια τμήματα καλωδίου αποτελούμενα από χαλκό, συνολικού βάρους -500- κιλών.

Το προαναφερόμενο όχημα καθώς και τα εργαλεία (κοπτάκι, απογυμνωτής καλωδίων) που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Πληρώνεται σήμερα το μπόνους των 300 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους

Σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, καταβάλλεται από τη ΔΥΠΑ η εφάπαξ παροχή 300 ευρώ σε επι…