hospital0

«Να διασφαλιστεί η απαραίτητη διοικητική και λειτουργική ομαλότητα στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Τρικάλων»

Με τον Πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία συναντήθηκαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο την επικαιροποίηση της ενημέρωσής τους σε σχέση με τις καταγγελίες για αναιτιολόγητες μετακινήσεις νοσηλευτών από τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου, απαιτείται σταθερότητα στη λειτουργία της κρίσιμης αυτής νοσοκομειακής δομής, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χρόνια πάσχοντες και στο πλαίσιο αυτό η εμπειρία του προσωπικού είναι κομβικής σημασίας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσαν, από την πλευρά τους, ότι παρακολουθούν με πολύ μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και κατανοούν απόλυτα τις αγωνίες του συλλόγου και των μελών του. Καλούν, στο πλαίσιο αυτό, τους υπεύθυνους του Νοσοκομείου Τρικάλων να διασφαλίσουν τη σταθερότητα σε σχέση με το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία συνολικά, σε όλα τα θέματα υποστήριξης της μονάδας και των ασθενών.

Υπογραμμίζουν, επίσης, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου οφείλει να σέβεται έμπρακτα τα κατοχυρωμένα δικαιώματα των ευαίσθητων ομάδων χρονίως πασχόντων και να συνεργάζεται εποικοδομητικά με τον Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία.

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…