boutinas (1)

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Γιάννη Μπουτίνα συναντήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίων Ν. Λάρισας. Η επίσκεψη έγινε ως συνέχεια της συνάντησής τους πριν λίγο καιρό στον Αγιόκαμπο, για ζητήματα που αφορούν στα παράλια της Λάρισας, αλλά και για τον σχεδιασμός εν’ όψη της νέας τουριστικής χρονιάς.

Στη συζήτηση ο κ. Μπουτίνας τόνισε ότι από πλευράς της Περιφερειακής αρχής και του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας, ενώ στα υπόλοιπα ζητήματα συμφωνήθηκε να υπάρξει η ανάλογη πίεση προς τα κέντρα επίλυσης αυτών των προβλημάτων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει στο άμεσο μέλλον fam trips και press trips στα παράλια για την περεταίρω προώθηση της περιοχής, ενώ στους επαγγελματίες παραδόθηκε χρήσιμο τουριστικό υλικό της Περιφέρειας με στόχο την ανάδειξη του προορισμού. Παράλληλα συζήτηση έγινε και για τη συμμετοχή ιδιωτών στις τουριστικές εκθέσεις που συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας το 2019 και θα προωθήσουν την περιοχή.

Οι επαφές του κ. Μπουτίνα συνεχίστηκαν  με τα μέλη του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Ν. Λάρισας, όπου συζητήθηκε η παρουσία στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του 2019 και ο τρόπος προβολής των παραλίων της Λάρισας ώστε να γίνει πιο αναγνωρίσιμος ως προορισμός.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος  του Δήμου Τεμπών κ. Ζάρρας  Λάμπρος όπου συζήτησε με τον Αντιπεριφερειάρχη την παρουσία του Δήμου Τεμπών σε παράλληλες εκδηλώσεις και εκθέσεις, όπως η φετινή Philoxenia, άλλα και μια σειρά από θέματα με πολιτιστικό και τουριστικό περιεχόμενο για το Δήμο Τεμπών.

boutinas (2)

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Η Νικολέτα Τζιωρτζιώτη, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Αγρότισσας. «Ή ηρωίδα της υπαίθρου»

       Μάνα-Γη-Γυναίκα-Λεβεντογεννημένη-Ευλογημένη για τους καρπούς της.   Γιατί η γη…