Ago floros

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Φλώρος με την ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, της πρώτης μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Διοικητή, η συζήτηση των δύο ανδρών επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και 1ης Στρατιάς όλα αυτά τα χρόνια.

Ειδική αναφορά υπήρξε στα έργα που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ  και αφορούν την προμήθεια εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας για την 1η Στρατιά (μηχανήματα και οχήματα για την έγκαιρη επέμβαση και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών) και την ενεργειακή αναβάθμιση του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, με προϋπολογισμό 1.065.508,32 ευρώ. Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για στενή συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί η αναβάθμιση του ρόλου και της παρουσίας της Στρατιάς στο θεσσαλικό χώρο.

Ο κ. Κ. Αγοραστός ευχήθηκε στον αντιστράτηγο κ. Κ. Φλώρο «κάθε επιτυχία στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας αποστολή της 1ης Στρατιάς». Παράλληλα, τον παρακάλεσε να μεταφέρει στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων «τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του Ελληνικού λαού και ιδίως των Θεσσαλών για την ανεκτίμητη προσφορά τους».

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

100.000 μαθητές ενημερώθηκαν για την ανακύκλωση με την υποστήριξη της ΔΕΗ

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100.000 μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσ…