Emporikos

 

Στο Δημαρχείο  Πύλης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα, με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης  με δική του πρωτοβουλία σε συνέχεια της πρόσφατης ανοιχτής Συνέλευσης στον ίδιο χώρο πριν λίγες ημέρες.

Το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η αναβάθμιση του πεζόδρομου της Ερμού.

Τα μέλη του Συλλόγου εισηγήθηκαν στον Δήμαρχο να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον στολισμό του παραπάνω δρόμου, εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων  και με αφορμή το πλήθος των επισκεπτών που θα δεχτεί η Πύλη το διάστημα αυτό και λόγω του «Μύλου των Ξωτικών».

Ακόμη ζητήθηκε από τον Δήμαρχο να προκρίνει λύσεις για το πρόβλημα του πάρκινγκ.

Άλλο  θέμα που τέθηκε στο τραπέζι της κουβέντας ήταν να προχωρήσει ο Δήμος  σε αισθητική παρέμβαση στους ήδη υπάρχοντες χώρους πρασίνου, με τον εμπλουτισμό επιπλέον φυτών στην Ερμού.

Ο κ. Μαράβας από την μεριά του ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή, όπως τη  μεταφορά της λαϊκής αγοράς σε σύγχρονο στεγασμένο χώρο.

Τέλος συμφωνήθηκε ότι τις επόμενες ημέρες ο Δήμαρχος με την Τεχνική Υπηρεσία και μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου, να κάνουν αυτοψία σε όλο το μήκος της οδού Ερμού, ώστε να βγουν  ασφαλή συμπεράσματα  και να δοθούν οι πρέπουσες λύσεις.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…