fanis_koutras1

Ο Δήμαρχος Μουζακίου, κ. Φάνης Στάθης, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του, τον πρόεδρο της «Πανθεσσαλικής Στέγης» κ. Στέφανο Κούτρα και την κ. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου Πανάγου, μέλος του ΔΣ – υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων –  της ομοσπονδίας και αντιπρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Μαυρομματιανών «Γ. Καραϊσκάκης» .

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα καθώς ο κ. Κούτρας ενημέρωσε τον κ. Στάθη για τις δράσεις της «Πανθεσσαλικής Στέγης» που αφορούν στην ανάδειξη του τόπου μας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας συνεργασίας. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Εγκαινιάζουμε τη συνεργασία με τον δήμο Μουζακίου, για την υλοποίηση πολυποίκιλων πολιτιστικών δράσεων, όπως είναι η πραγματοποιηθείσα τηλεοπτική εκπομπή «από τόπο…σε τόπο» που  παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία ο κ. Χρήστος Μυλωνάς και θα προβάλει παγκοσμίως την περιοχή και τη γενέτειρα του ήρωά μας Γεώργιου Καραϊσκάκη, το Μαυρομμάτι».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μουζακίου, τόνισε: «Η συνάντησή μας, με χαροποίησε ιδιαίτερα και επισφραγίστηκε με την έναρξη συνεργασίας σε πολλά επίπεδα. Η «Πανθεσσαλική Στέγη», που έχει υπό τη σκέπη της 56 θεσσαλικούς συλλόγους, έχει αποδείξει περίτρανα πως κάνει πράξη το όραμά της για μία Θεσσαλία ισχυρή, εξωστρεφή, με ενωμένους όλους τους Θεσσαλούς. Ο δήμος μας και εγώ ο ίδιος προσωπικά, θα κινηθούμε προς την κατεύθυνση αυτή και ήδη κάναμε την αρχή με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση. Δεσμεύομαι για μια δυνατή συνέχεια».

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Απολογισμός διετίας 2022-2024, για τη ΝΕ του ΤΕΕ Τρικάλων

Έπειτα από την συμπλήρωση 2 ετών από τη σύσταση της νέας Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων και με δεδομένο…