folia-kokora-22-12-16

Ο τίτλος μπορεί να φαίνεται & να ακούγεται βαρύγδουπος, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα, για όσους τουλάχιστον είναι κοντά σε αυτό που λέμε «εκτροφή πουλιών συντροφιάς», αφού οι τίτλοι που συνοδεύουν όλους της ομήγυρης, είναι αδιάσειστο στοιχείο αυτής. Ένα μοναδικό χόμπι, με πολλά & ωραία πράγματα, συγκινήσεις & νέους φίλους, που μπορούν να μας χαρίσουν οι φτερωτοί μας αυτοί φίλοι.

Άκης Διαμαντής(χρώμα/εμφάνιση), Στέργιος Τριάντος(ιθαγενή), Θέμης Καβαλιέρος(εμφάνιση) & ο γράφων φυσικά …Σάκης Γιώτας(φωνή-Timbradoς), σε μια συνάντηση που κυριάρχησε τι…άλλο; φυσικά η καναρικουλτούρα στην Ελλάδα, αναπόληση μοναδικών στιγμών του παρελθόντος, σκέψεις & ιδέες για το μέλλον, στο πώς θα βελτιώσουμε την εκτροφή μας, αλλά & πώς θα βελτιωθούμε & εμείς μέσα από την ατομική & συλλογική προσπάθεια, αφήνοντας κατά μέρος μικρότητες, ίντριγκες & άγονους ανταγωνισμούς, που είναι μακράν της ευγενούς άμιλλας, το βασικό δηλαδή στοιχείο του ευχάριστου, όσο & πρωτότυπου, για κάποιους, χόμπι.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γνωστό στέκι μας, πού αλλού;;; στην …«Φωλιά του Κόκορα» στα Τρίκαλα, με τον Σάκη Τσιρωνά, να μας ενθουσιάζει όπως πάντα με γνωστές & άγνωστες γεύσεις του, σε τηγάνι, κάρβουνο & κατσαρόλα, που κάνουν την ζεστή «Φωλιά» του, ένα ιδιαίτερο στέκι στα Τρίκαλα.

Βέβαια τώρα τελευταία ο Τσιρωνάς μας εξέπληξε & με τις «εκτροφικές» του ικανότητες, αφού ως γνωστόν…είναι λάτρης της καρδερίνας. Σάκη, συνέχισε…Είσαι σε καλό δρόμο!!!

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Την Παρασκευή στη Μουριά, η κεντρική ομιλία του Βάιου Καλύβα