Taksiarxia

Κώστας Αγοραστός: «Σημαντική η προσφορά της 1ης ΤΑΞΑΣ και των υπόλοιπων στρατιωτικών σχηματισμών της Θεσσαλίας στην περιφέρειά μας»

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε στην έδρα της Περιφέρειας ο νέος διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού του Α/Δ Στεφανοβικείου, ταξίαρχος Ιωάννης Παπαναγνώστου.
Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, της πρώτης μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου διοικητή, η συζήτηση των δύο ανδρών επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνεχάρη το νέο διοικητή για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας αποστολή της 1ης ΤΑΞΑΣ».
Τονίστηκε ιδιαίτερα η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Ενόπλων Δυνάμεων όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για το προσφυγικό στο οποίο ο στρατός συμβάλει στην αντιμετώπισή του με τη διάθεση υλικού, σίτισης αλλά και με την κατασκευή των κέντρων παραμονής.
Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για στενή συνεργασία και για την ενδυνάμωση και διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών σε θέματα των κοινών αρμοδιοτήτων.
Παράλληλα κ. Αγοραστός κάλεσε τον διοικητή να μεταφέρει στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων «τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του Ελληνικού λαού και ιδίως των Θεσσαλών για την ανεκτίμητη προσφορά τους».

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Μπακάλης: Δεσμεύομαι να εργαστώ αγόγγυστα, για τον κάθε πολίτη του Δήμου μας

Επ’ ευκαιρία της εκλογής μου ως δημοτικός σύμβουλος στον Δ. Πύλης, θα ήθελα να ευχαρ…