Anagnostou

Συνάντηση είχε ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης,κ.κ Αναγνώστου Ιωάννης και Παληοκαρύτης Κων/νος με την  Υφυπουργό υποδομών, μεταφορών και Δικτύων κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η συνάντηση είχε σαν κύριο αντικείμενο την εξέταση της δυνατότητας μετακίνησης των Εξωτερικών Φρουρών από και προς την υπηρεσία τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στο περιθώριο της συνάντησης με τη βολιώτισσα Υπουργό οι τρεις τους συζήτησαν και θέματα που άπτονται της τοπικής κοινωνίας καθώς είναι γνωστή η ενασχόληση του Γιάννη Αναγνώστου με τα κοινά, αφού είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Φαρκαδόνας, αλλά και ο Κώστας Παληοκαρύτης ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τα Τρίκαλα είναι «ενεργός πολίτης» και μόνιμος πλέον κάτοικος Βόλου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα καθώς είναι γνωστοί οι «δεσμοί» της κας Χρυσοβελώνη με την Εξωτερική Φρουρά και η υποστήριξη των αιτημάτων τους από την πρώτη κιόλας θητεία της στα βουλευτικά έδρανα.

Εκείνο που έγινε γνωστό είναι ότι η κα υπουργός προσκλήθηκε στο Πανελλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας των Εξωτερικών Φρουρών και ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο πολύ σύντομο μέλλον.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…