aot 1

Με την συμμετοχή 28 συλλόγων από τα Τρίκαλα (ΑΟΤ), Καρδίτσα, Λάρισα , Μαγνησία, Κοζάνη, Πιερία, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το «4ο Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου» στην Φαλάνη.

Το τουρνουά διοργάνωσαν ο Α Σ Φαλανιακός σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων και την ΕΠΣ Λάρισας, σε μια πανδαισία παιδικού ποδοσφαίρου.

Εκτός από τους εκπαιδευτικούς αγώνες που έγιναν στις ηλικιακές κατηγορίες μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό , υπήρξε και ενημέρωση από το σωματείο SAVE Μ.Ο.Ρ.Α.Σ , στα παιδιά, τους γονείς ,τους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων να μάθουν για τους δότες μυελού των οστών.

Έλαβαν μέρος οι σύλλογοι Ακαδημία Α Ο Τρίκαλα, Φαλανιακός, ΑΕΛ, Απόλλων Λάρ., Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, ΦΣ Κοζάνης, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ηρακλής Λάρ., Άγιαξ Λάρισας/Αμπελόκηποι, Διαγόρας Στεφανοβίκειου, Πηνειός/Μπαράζ, Λαρισαϊκός, Αμπελωνιακός, Δήμητρα Γιάνν., Ηρακλής Παλαμά, Παναγροτικός, Ολύμπικ, Ακαδ. Τυρνάβου, Δόξα Αργυροπυλίου, ΠΟΕ, Δόξα Βλαχογιαννίου, ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Αστραπή Ν. Π., Σμόλικας, Νίκη Καμινάδων, Νίκη Μιχαήλ και Ατρόμητοι/Βουτυρίτσα.

Aot 2

aot 3

aot 4

aot 5

aot 6

aot 7

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός για debate: «Επιτελους ο κ. Κουρετας αποδέχτηκε να κάνουμε έναν ήρεμο και πολιτισμένο διάλογο για το αύριο της Θεσσαλίας»

Σε δήλωση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σχετικά με τη διεξαγωγ…