sasmy 1

 Την Πέμπτη 17.10.2019 στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε από την ΕΣΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ημερίδα αποφοίτων ΑΣΣΥ, με κατ’ εξοχήν ενημέρωση τη σύσταση του Σώματος Υπξκων, καθώς επίσης και λοιπών θεμάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητα των αποφοίτων ΑΣΣΥ.

Στην ημερίδα παραβρέθηκε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Στέφο Ευάγγελο, Αντιπρόεδρο κ. Καλαμιώτη Βασίλειο, Γεν, Γραμματέα κ Κουκουράβα Στέφανο και Αναπλ. Γεν. Γραμματέα κ. Μητσάκο Νικόλαο, καθώς επίσης και πλήθος μελών του Συνδέσμου.

Κατά την έναρξη της ημερίδας ο Πρόεδρος του ΣΑΣΜΥ απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους, τονίζοντας ότι τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά ως ΣΑΣΜΥ δεν θα επιτρέψουμε να τοποθετηθεί ταφόπλακα στην Μεγάλη του γένους Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) όπως κάποιοι επιθυμούν, καθώς επίσης επέδωσε ψήφισμα του Συντονιστικού των Συνδέσμων αποφοίτων ΑΣΣΥ, το οποίο είναι ενάντια στη σύσταση του Σώματος Υπξκων.

sasmy 2

Τέλος ο Σύνδεσμος χαιρετίζει την πρωτοβουλία της ΕΣΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ προς τη θετική κατεύθυνση τόσο διότι διεξήχθη σε άριστο κλίμα με τη συμμετοχή σχεδόν όλων Συνδέσμων αποφοίτων ΑΣΣΥ, καθώς και Ενώσεων Στρατιωτικών και των 2 Ομοσπονδιών που υπάρχουν στο χώρο ΠΟΜΕΝΣ και ΠΟΕΣ, και αναδείχθηκε ίσως για πρώτη φορά η διάθεση όλων για σύμπνοια, ομόνοια και διάθεση αγαστής συνεργασίας.

sasmy 3

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…