ckUjPFHv

Ιδιαίτερα αισθητή και επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του 1ου Αυτοδύναμου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε. του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στο 1ο Φεστιβάλ Μεταπτυχιακών Σπουδών SPOUDASE 2017 που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στην Αθήνα στις 24-25/6/2017.

Πλούσιο ενημερωτικό υλικό, καλαίσθητο περίπτερο, μεγάλη συμμετοχή καθηγητών και μεταπτυχιακών φοιτητών, καινοτόμα παρουσίαση στο Workshop με τίτλο «Αναπτύσσοντας επιχειρηματικές ευκαιρίες με την αξιοποίηση του ξύλου (design, τεχνολογίες παραγωγής, διάθεση)» από τους: Δρ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, Καθηγητή ΤΕΙ Θεσσαλίας & Δ/ντή του ΜΠΣ ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ, Δρ. Γεώργιο Νταλό, Καθηγητή ΤΕΙ Θεσσαλίας, Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου και ο Ντιντάκη Ιωάννη MSc Καθηγητή Εφαρμογών ΤΕΙ Θεσσαλίας, Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου, συνέβαλαν σε μια ουσιαστική παρουσία για ενημέρωση των επισκεπτών και των υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών.

Κατά τη διάρκεια του Workshop https://www.facebook.com/spoudase/videos/1868159446838888/ παρουσιάστηκαν επιτυχημένες δράσεις φοιτητών αλλά και πολλές ιδέες και «καλές πρακτικές» από τη διεθνή εμπειρία των ομιλητών, αλλά και από το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα, σχετικές με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης μέσα από την αξιοποίηση του ξύλου και των προϊόντων του.

Εντύπωση έκανε επίσης στους συμμετέχοντες ένα πολύ ωραίο βιντεάκι που ετοίμασε ο Καθηγητής Γιάννης Ντιντάκης σε συνεργασία με τους καθηγητές Γιάννη Παπαδόπουλο & Γιώργο Νταλό για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε. του ΤΕΙ Θεσσαλίας και προβλήθηκε και στην έκθεση SPOUDASE 2017 σε μουσική: Pachelbel – Canon in D (Best Piano Version).

Ευχαριστούμε πολύ το ΤΕΙ Θεσσαλίας για την χρηματοδότηση της συμμετοχής του μεταπτυχιακού προγράμματος ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ στο φεστιβάλ αυτό, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό και το κοινό που επισκέφτηκε το περίπτερο.

PosterFinalEdited-1Σημειώνεται η 1η ορκωμοσία των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση και προσκλήσεις συμμετοχής στην τελετή αυτή.

Τέλος, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή και παρακολούθηση του 3ου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 και η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι 31/8/2017. – Πληροφορίες στο site:  http://msc.wfdt.kard.teilar.gr/?p=1280

 

 

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ο Δ/ντής του ΜΠΣ

Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Νάκος: Ο «σερ» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…Έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο, αλλά περισσότερη δυναμική, ως παράταξη άσκησης εξουσίας

Χρήστος Νάκος…Ένας άνθρωπος, που οι περισσότεροι από εμάς, τον γνωρίσαμε μέσα από τη…