Arxiki

Σε μια όμορφη & πολυσήμαντη  αθλητική εκδήλωση – γιορτή για τους συμπολίτες ΑμεΑ, που έλαβε χώρα στο πάρκο του «Αη Γιώργη» στα Τρίκαλα, συμμετείχε το Κέντρο Διάγνωσης & Θεραπείας Διαταραχών «Λόγο-Γνώση» της κας Γεωργίας Τσίνα με έδρα την Πύλη, στην οποία συμμετείχαν δεκατέσσερις φορείς του Δήμου Τρικκαίων & έθεσε υπό την αιγίδα του.

Εκτός από την ισότιμη κινητικότητα, υπάρχει και η ισότιμη άσκηση. Και για την ελεύθερη πρόσβαση όλων σε αυτή, ο Δήμος Τρικκαίων και φορείς των Τρικάλων συνασπίστηκαν και συνδιοργάνωσαν μια εκδήλωση ουσίας, με τίτλο «Ισες ευκαιρίες πρόσβασης και άσκησης στον Δήμο Τρικκαίων», σήμερα Παρασκευή 25 Μαΐου 2018. Μια εκδήλωση άθλησης για ΑμεΑ στο πάρκο του Αη Γιώργη.

Ο Δήμος Τρικκαίων, ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ», το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, το ΕΕΕΕΚ, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο, η ειδικότητα Ειδικής Αγωγής της ΣΕΦΑΑ, το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Παν/μιο Θεσσαλίας, τα 9ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία, τα 5ο και 7ο Γυμνάσια, τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ» συμμετείχαν σήμερα στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού και των ίσων ευκαιριών.

Κατά την σημερινή εκδήλωση υπήρχαν πέντε σταθμοί που περιελάμβαναν αθλοπαιδιές, τις οποίες είχαν οργανώσει & συντόνιζαν φοιτητές των ΣΕΦΑΑ Τρικάλων του τμήματος Ειδικής Αγωγής, όπως bocce, free mobility, σκυταλοδρομίες, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού κλπ, όπου όλα τα παιδιά συμμετείχαν, περνώντας από τον καθένα σταθμό κατά ομάδες & ανάμικτα(Ειδικά & Γενικά Σχολεία), ζώντας μοναδικές στιγμές χαράς & δημιουργίας!

 

LOGOGNOSI (1)

LOGOGNOSI (3)

LOGOGNOSI (4)

LOGOGNOSI (5)

LOGOGNOSI (6)

LOGOGNOSI (7)

LOGOGNOSI (9)

LOGOGNOSI (10)

LOGOGNOSI (11)

LOGOGNOSI (12)

LOGOGNOSI (13)

LOGOGNOSI (14)

LOGOGNOSI (15)

LOGOGNOSI (16)

LOGOGNOSI (18)

Ai Giorgis (1)

Ai Giorgis (2)

Ai Giorgis (3)

Ai Giorgis (4)

Ai Giorgis (5)

Ai Giorgis (6)

Ai Giorgis (7)

Ai Giorgis (8)

Ai Giorgis (9)

Ai Giorgis (10)

Ai Giorgis (11)

DSC01494

DSC01495

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…