efa

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς οργανώνει επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο των Εφορειών Αρχαιοτήτων κατά τη χρονική περίοδο 2011-2019 στην Αθήνα, την εβδομάδα 25 – 29 Νοεμβρίου.

Σκοπός της Συνάντησης είναι η δημόσια παρουσίαση του αρχαιολογικού έργου των Εφορειών Αρχαιοτήτων στο σύνολό του, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στις ανασκαφικές έρευνες που διεξάγει η Αρχαιολογική Υπηρεσία, αλλά καλύπτει ένα πολύ ευρύτερο επιστημονικό, ερευνητικό και διοικητικό πεδίο, με κύριο γνώμονα την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη διάχυση των πορισμάτων της έρευνας και των καρπών των εργασιών στην κοινωνία.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων συμμετέχει σε αυτή τη συνάντηση με δύο παρουσιάσεις:

Η κ. Κρυσταλλία Μαντζανά, αρχαιολόγος, Προϊσταμένη της Εφορείας, με την εισήγησή της με τίτλο: «Το έργο της  ΕΦΑ Τρικάλων από το 2011 ως το 2019».

Η κ. Ευαγγελία Ντάφη, αρχαιολόγος, και η κ. Μαρία Παπαστεργίου, Πολιτικός Μηχανικός, θα παρουσιάσουν ψηφιακή ανακοίνωση τοίχου «poster» με τίτλο «Η αποκατάσταση του δίδυμου οθωμανικού λουτρού στο ισόγειο των παλαιών φυλακών Τρικάλων».

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ δίπλα στα παιδιά και τους γονείς

Αγαπητοί γονείς, Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, είναι στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν για τις 26 δι…