penthos-979x600

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του στελέχους του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τρικκαίων, Ηλία Φουντούνα, εκφράζει ο Δήμαρχος, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο Ηλίας Φουντούνας εργαζόταν στο Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά, ως διαμεσολαβητής και, όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου «ήταν ένας άνθρωπος που έτρεχε για όλους, που δεν έλεγε ποτέ “όχι”, που προσπαθούσε συνεχώς να βρει τρόπους να μεσολαβήσει και προς τις δύο πλευρές έτσι ώστε να λυθούν προβλήματα. Ανιδιοτελής, με χιούμορ και ηχηρό γέλιο, ήταν πολύ καλή ψυχή».

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε και στη μεγάλη συνεισφορά του Ηλία Φουντούνα στη διαχείριση του προσφυγικού το 2016 «όταν με περηφάνεια και τεράστιο ζήλο οδηγούσε το φορτηγάκι της Δημοτικής Αστυνομίας, κουβαλώντας τρόφιμα, κουβέρτες και άλλη είδη πρώτης ανάγκης, για να βοηθήσει τους ανθρώπους που τις ημέρες εκείνες είχαν έρθει στην πόλη».

Εχοντας χτυπηθεί από τον κορονοϊό, ο Ηλίας Φουντούνας «το πάλεψε σκληρά», τονίζει ο Δήμαρχος, ενώ είχε πάρει την πρωτοβουλία, στη διάρκεια του πρώτου κύματος, «να δημιουργήσει και βίντεο στη γλώσσα των Ρομά, για τους κινδύνους της πανδημίας».

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων συλλυπείται βαθύτατα την οικογένεια και τους οικείους του.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στο Μουζάκι

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40! Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα…