Doula

Η άνοδος του Π.Ο Φήκης στην Γ` Εθνική κατηγορία αποτελεί για μένα προσωπικά μια εκπλήρωση στοχευμένων προσπαθειών τόσο από τη διοίκηση, τους παίχτες, αλλά και τον προπονητή της ομάδας και την οποία χαιρετίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση και συγκίνηση λόγω του ό,τι στο παρελθόν διετέλεσα παράγοντας αυτής και για πολλά χρόνια φόρεσα τη φανέλα της!

Εκφράζω και γω με τη σειρά μου τα ολόψυχα συγχαρητήριά μου στην ομάδα της καρδιάς μου,στη Φήκη για την άνοδό της αυτή και εύχομαι η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι γεμάτη με επιτυχίες. Οι μεγαλύτερες προκλήσεις και νίκες είναι μπροστά σας και σας περιμένουν και είμαι πεπεισμένος ότι θα φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών μας!

Με την ευκαιρία αυτή, επισημαίνω ότι τόσο ως Αντιδήμαρχος αλλά και ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλης, στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες σας και θέτουμε σε προτεραιότητα τις επόμενες μέρες την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων (κερκίδες-περίφραξη αγωνιστικού χώρου-συντήρηση αποδυτηρίων) ώστε να καλύπτονται οι προδιαγραφές που θέτει η πολιτεία για τους αγωνιστικούς χώρους της Γ`Εθνικής κατηγορίας.

Το γεγονός αυτό αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά γιατί ένα όνειρο ετών, παίρνει σάρκα και οστά και υλοποιείται επί της θητείας μου ως Δημοτικού Συμβούλου και ως Αντιδημάρχου του Δήμου Πύλης.

Με Τιμή

Κωνσταντίνος Δούλαλας

Αντιδήμαρχος

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…