nd (3)

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πανελλαδικών κομματικών οργανώσεων της ΝΔ στο κάλεσμα προσφοράς της Γραμματείας Οργανωτικού και τεράστια η συγκέντρωση και η διανομή αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης, στους πληγέντες του Νομού Καρδίτσας από τη φονική θεομηνία «Ιανός».

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ο Γραμματέας Οργανωτικού, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου και Αναπληρωτής Γραμματέαςτης Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔΣτέλιος Κονταδάκης, συνοδεύοντας δύο φορτηγά από Αθήνα, παρέδωσε στην Καρδίτσα ένα μέρος των αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν οι κομματικές οργανώσεις της Αττικής, στο χώρο αποθήκευσης και διανομής υλικών που διέθεσε η Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, η οποία έχει και την ευθύνη διανομής των υλικών στους πληγέντες.

Η αποστολή και η παράδοση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες από τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ των διάφορων περιοχών της χώρας μας.

Στην παράδοση των υλικών παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Νούσιος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας Νικόλαος Καρδούλας, ο Τομεάρχης Οργανωτικού Καρδίτσας Απόστολος Γεωργίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Καρδίτσας Λάμπρος Τσιούκης και ολιγομελής αντιπροσωπεία των μελών της ΔΕΕΠ Καρδίτσας λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αποτελούμενη από τον Β΄ Αντιπρόεδρο Χρήστο Τσιγάρα και την Υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας Μαρία Τσουρή –Καραμπινά, η οποία είναι και η ορισθείσα από την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας διαχειρίστρια συγκέντρωσης, ταξινόμησης, αποθήκευσης και διανομής των υλικών και οι ηρωικοί εθελοντές που βοηθούν στη διαχείριση του τεράστιου όγκου των υλικών που συγκεντρώνονται.

Τα είδη των υλικών που αποστέλλονται στην Καρδίτσα από τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ, αφορούν ρουχισμό, κλινοσκεπάσματα, είδη πρώτης ανάγκης διατροφής (τρόφιμα μακράς διαρκείας) και υγιεινής και εμφιαλωμένο νερό.

Οιπανελλήνιες κομματικές οργανώσεις της ΝΔ με τη συγκινητική συμμετοχή των μελών και την έντονη διάθεση για κοινωνική προσφορά των στελεχών, ανταποκρίθηκαν και αυτή τη φορά, μετά την προσφορά τους προς τους πληγέντες της Εύβοιας, στο κάλεσμα προσφοράς της Γραμματείας Οργανωτικού προς τους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε ανάγκη στην Καρδίτσα.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι ενωμένοι μπορούμε πολλάκαι ότι η ΝΔ και οι άνθρωποί της,μένοντας  πάντα πιστοί στην υπόσχεση να υπηρετείταιο συνάνθρωπος, πραγματικά πιστεύουν στη δημιουργική σύνθεση του ατομικού και του κοινωνικού καλού.

nd (1)

nd (2)

nd (4)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…