sg ok

Ο Σάκης Γιαννούλας είναι αναμβιστήτητα ο αγαπημένος κομμωτής των Τρικαλινών και όχι μόνο, μιας και οι Πανελλήνιες διακρίσεις του τον έχουν κάνει ευρύτερα γνωστό στη χώρα.

Το πάθος του Σάκη για την κομμωτική ξεκίνησε στις αρχές του 2000 όταν ήταν μόλις 13 ετών. Η κομμωτική γι’ αυτόν δεν ήταν παρόρμηση ούτε απόφαση της στιγμής μα όνειρο ζωής που διακρινόταν καθαρά απ’ τα πρώτα κιόλας χρόνια της ηλικίας του. Πάντα καινοτόμος και μπροστά από την εποχή του , παρά το νεαρό της ηλικίας των 27 ετών, κάνει ταξίδια σε όλα τα μέρη του κόσμου αναζητώντας τις εικόνες που θα του έδιναν τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, ώστε να εξελίξει την τέχνη του ένα βήμα πιο πέρα, ν’ ανοίξει αυτός το δρόμο σε ο,τιδήποτε νέο και σημαντικό .

Σήμερα συνεργάζεται με πολλές επώνυμες εταιρίες συμμετέχοντας σε επιδείξεις που γίνονται ανά την Ελλάδα παρουσιάζοντας τις νέες γραμμές της μόδας.

Ορισμένες από τις πανελλήνιες διακρίσεις του είναι: 1ο βραβείο στο freestyle total look μοντέρνο κούρεμα-χρώμα του Greek Hairdressing AWARDS 2018 Hairprof, 1ο βραβείο στο filmstar 1920 Hairstyle βραδινό χτένισμα του Greek Hairdressing AWARDS 2018 Hairprof, 3ο βραβείο στο bridal Hairstyle νυφικό χτένισμα του Greek Hairdressing AWARDS2018 Hairprof , το μεγαλύτερο κομμωτικό γεγονός των τελευταίων ετών, 3ο βραβείο στο νυφικό χτένισμα(κατηγορία μεγάλων)στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κομμωτικής τον Φεβρουάριο του 2018.

Πάμε όλοι μαζί να τον στηρίξουμε για μια ακόμη διάκριση στο HairProf Shot 2019…

Πατώντας στο λινκ  ΕΔΩ   μεταφέρεστε στον ιστότοπο, στον οποίο διεξάγεται ο διαγωνισμός…

Ψηφίζετε με like στην φωτογραφία που σας αρέσει περισσότερο στην σελίδα που ανοίγει στο FB, καθώς και στο instagram στους λογαριασμούς: #HairprofShot #Hairprof_eu

 

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…