themelio ygeias

Το ερχόμενο Σάββατο 9 Νοεμβρίου και στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης στις 5:00μμ, ο κ. Νικόλαος Αθ. Καράμπελας, Φαρμακοποιός Msc, θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα: «Πρόληψη. Θεμέλιο Υγείας».

Επιμέρους θέματα τα οποία θα αναλυθούν από τον κ. Καράμπελα…:

α) Ορθομοριακή διατροφή και νερό

β) Βιταμίνες C & D

γ) Φυσικά προϊόντα IRIS

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για τον κ. Νικ. Καράμπελα…

Ο Νικόλαος Καράμπελας του Αθανασίου και της Βασιλικής Τσόλα γεννήθηκε το 1978 στα Τρίκαλα, όπου έχει ζήσει αρκετά χρόνια, καθώς επίσης και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στη Γερμανία. Είναι νυμφευμένος με την Κατεριλένα Σταματελοπούλου, Βιολόγο, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, μία κόρη και δύο γιούς. Σπούδασε Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου έλαβε το πτυχίο το 2002 με βαθμό λίαν καλώς και υποτροφία Γ’ έτους. Συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στη Μοριακή και Κλινική Φαρμακολογία, λαμβάνοντας το μεταπτυχιακό δίπλωμα με βαθμό άριστα το 2004. Υπηρέτησε στο Υγειονομικό Σώμα του Στρατού Ξηράς στη Ρόδο και απολύθηκε το 2005.

Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Υπεύθυνος Φαρμακοποιός της Φαρμακαποθήκης Νότος Φαρμ Α.Ε. του αείμνηστου Τάσου Μισέρου και έπειτα ίδρυσε ιδιωτικό φαρμακείο το 2007 στα Λαίικα, το οποίο αποτελεί την κύρια επαγγελματική του δραστηριότητα. Έχει δημοσιεύσει 7 επιστημονικές μελέτες και 30 άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες σχετικά με θέματα υγείας. Έχει παρακολουθήσει περί τα 50 επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες, ενώ ο ίδιος έχει διοργανώσει 18 ομιλίες και 4 ημερίδες σχετικές με θέματα υγείας και πρόληψης.

Πολλές από τις ομιλίες του έχουν διεξαχθεί σε Δημοτικά Σχολεία της Μεσσηνίας και αφορούσαν στο κρίσιμο ζήτημα της αντοχής των μικροβίων στα αντιβιοτικά.

Το 2015 απέκτησε Πιστοποίηση ως Σύμβουλος Ορθομοριακών Σκευασμάτων με την οποία ειδικεύθηκε στην Ορθομοριακή Διατροφή, στα Ορθομοριακά Συμπληρώματα Διατροφής, στον Έλεγχο Δυσανεξίας Τροφών με μέθοδο ELISA [Golden Test], και στα Ορθομοριακά Φίλτρα Νερού Tensa.

Από το 2016 εργάζεται και στο Δημόσιο ΙΕΚ Καλαμάτας στο Τμήμα Τεχνικών Φαρμάκων, Καλλυντικών & Παρεμφερών Προϊόντων, στο οποίο διδάσκει 6 μαθήματα. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πατρών και Συμπαραγωγός των Δερμοκαλλυντικών IRIS Dermoceuticals με το αθηναϊκό υπερσύγχρονο εργαστήριο της εταιρίας Medicum.

Είναι μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας, του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Νομού Μεσσηνίας και του Κέντρου Λαογραφικών Μελετών Καλαμάτας. Γνωρίζει άριστα τη Γερμανική και την Αγγλική Γλώσσα και είναι κάτοχος διπλώματος ECDL στους Η/Υ. Επίσης είναι Αθλητής Ολυμπιακής Τοξοβολίας στη Β’ Ανδρών, μέλος του συλλόγου “Οι Τοξότες Καλαμάτας”. Ήταν δρομέας μικρών αποστάσεων επί 15 έτη. Aσχολείται πολύ με τη ροκ, μπλουζ και την παραδοσιακή μουσική και ήταν μουσικός παραγωγός στη διαδικτυακή ιστοσελίδα ianthosradio.gr..

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
MSc. ΚΛΙΝΙΚΗΣ & ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ.
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ & ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

ΤΗΛ. 27210 84040
ΚΙΝ. 694 6496 987
Ε-mail: [email protected]
fb: Φαρμακείο Λαίικα

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήριο μήνυμα της νεοκλεγείσας προέδρου της ΤΚ Στουρναραίικων

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έλαβαν τέλος την προηγούμενη Κυριακή. Τα συναισθή…