Pialeia Arxiki

Για άλλη μια φορά αρκετοί Πιαλειώτες προτίμησαν να «πιάσουν» τον Μάη, όχι μακριά από το χωριό τους, αλλά μέσα στο χωριό τους και συγκεκριμένα στα καταπράσινο και ανακαινισμένο πάρκο του «Ασκληπειού», κάτω από τον «παχύ» ίσκιο των αιωνόβιων πλατάνων, ψήνοντας, χορεύοντας και απολαμβάνοντας το κρασάκι ή τη μπυρίτσα τους ο καθένας, δίπλα σε αγαπημένα φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα.

Εκεί βρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θοδωρής Χήρας, ο οποίος επί τη ευκαιρία και τσουγκρίζοντας το ποτήρι του με όλο τον κόσμο, ευχήθηκε τα «Χρόνια του Πολλά» & «Καλό Μήνα», για να λάβει τις ανάλογες εξ αυτών ευχές, μα πιο πολύ «Καλή Επιτυχία» στην προεκλογική του εκστρατεία!

Εκεί και ο απερχόμενος πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς, δρέποντας τους καρπούς των κόπων του, καθώς η «αναπαλαίωση» και η καλή συντήρηση που έχει επέλθει στο παρκάκι, που μαζί με τον βοτανικό κήπο θα αποτελέσουν τα στολίδια του χωριού, οφείλονται κατά πολύ σε δικές του ενέργειες.

Pialeia protomagia (1) Pialeia protomagia (2) Pialeia protomagia (3) Pialeia protomagia (5) Pialeia protomagia (6) Pialeia protomagia (7) Pialeia protomagia (8) Pialeia protomagia (9) Pialeia protomagia (10) Pialeia protomagia (11) Pialeia protomagia (12) Pialeia protomagia (13) Pialeia protomagia (14) Pialeia protomagia (16)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ πρωτοπορούν και δείχνουν το δρόμο της εξέλιξης…..

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε:    Την συνεργασία των ΚΔΑΠ Μ…