mtb koziakas

Πανελλήνια Συνάντηση Φίλων MTB – HalfMarathon MTB 35km “Περικλής Ηλίας»

Το Ορειβατικό Καταφύγιο Κόζιακα “Χριστόδουλος Χατζηπέτρος” 1750μ. και το PROJECT VO2max διοργανώνει τριήμερη εκδήλωση Ορειβατικού Ποδηλάτου (MTB) στις 10, 11 & 12 Αύγουστου 2018. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται προς τιμήν του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Περικλή Ηλία, καθώς επέλεξε τις εγκαταστάσεις μας για να πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασία του για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων κλείνει με την διοργάνωση του αγώνα HalfMarathon MTB 35km “Περικλής Ηλίας».
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον παγκόσμιοπρωταθλητήΠερικλή Ηλία σαν ελάχιστο δείγμα σεβασμού για τις στιγμές χαράς και εθνικής υπερηφάνειας που μας χάρισε και συνεχίζει να μας χαρίζει.

Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της UCI.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού και φυσικού κάλλους της περιοχής του Δάσους Περτουλίου, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Τον αγώνα υποστηρίζουν: Λέσχη 4Χ4 Χρυσομηλιάς, η ΜΟΛΕΤ

Η διοργάνωση του αγώνα εμπνεύστηκε και στηρίζεται από έμπειρους αθλητές και διοργανωτές του χώρου που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και τη φύση.

Οι διοργανωτές ανυπομονούν να σας φιλοξενήσουν και να σας προσφέρουν ένα αξέχαστο ποδηλατικό τριήμερο.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Τρικκαίων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…