Lioutas Vemper

Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, ο Θανάσης Λιούτας παρευρέθηκε στην επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Υποψηφίου, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ο Θανάσης Λιούτας σχολίασε ότι, «Η στιγμή ήταν μοναδική, βαθιά πολιτική, γεμάτη ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στο Ζάππειο, εκεί που ξεκίνησαν, το 1979, να γράφονται οι σελίδες της ιστορίας της χώρας μας, μέσα στην καρδιά της Ευρώπης, από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τη χώρα μας. Εκεί ο επόμενος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάνφρεντ Βέμπερ, εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την Ευρώπη.

Μια εποχή, στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θα εμπλουτίσει τις σελίδες της ιστορίας της χώρας μας στην Ευρώπη και ο Μάνφρεντ Βέμπερ θα οδηγήσει την Ευρώπη σε έναν νέο, πιο ελπιδοφόρο δρόμο.

Η επιλογή της Ελλάδας, ως τόπου έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας του Μάνφρεντ Βέμπερ, είναι πάρα πολύ σημαντική για την Ελλάδα.

Η επιλογή αυτή σηματοδοτεί την πίστη του Βέμπερ στον μεγάλο ρόλο που η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει σε λίγο καιρό. 

Δείχνει την πίστη του, όπως και την πίστη όλων μας, για τη σπουδαία προοπτική που η εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ανοίξει για τους Έλληνες και την πατρίδα μας».

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς σε χάρτες και γραφήματα: Το χρονικό της σύγκρουσης

Η Γάζα έχει πληθυσμό περίπου 2,3 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν σε μια από τις πιο πυκνοκα…