Damasi Arxiki

Ο κ. Θανάσης Παιδής  βρέθηκε στο ετήσιο χορό του Εκπολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου όπου τα παιδικά τμήματα του χόρεψαν με άψογα, παραδοσιακούς χορούς της Ελλάδας.

Καλό καλοκαίρι είπε ο Εκπολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος Δαμασίου, με την επιτυχημένη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Δαμασίου. Στην εκδήλωση όλα τα παιδικά τμήματα του ΕΜΣΔ, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και της Πίνδου , αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκομένων αλλά και του κ. Θανάση Παιδή.

Ο π. αντιπεριφερειάρχης τίμησε για άλλη μια φορά με την παρουσία του, τόσο τις εκδηλώσεις του  Εκπολιτιστικού – Μορφωτικού  Συλλόγου Δαμασίου, οόσο και το χωριό στο οποίο η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ήδη  κάνει και έχει προγραμματίσει  σειρά από πολύ σημαντικά  έργα .

Ο κ. Θανάσης  Παιδής δήλωσε :

«Συγχαρητήρια στον Εκπολιτιστικό – Μορφωτικό Σύλλογο Δαμασίου, που τόσα χρόνια τώρα με τις δράσεις του, κρατάει ψηλά και αναδεικνύει τον πλούσιο πολιτισμό τα ήθη και τα έθιμα του Δαμασίου αλλά και όλης της Ελλάδας. Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους και θα στηρίζουμε με κάθε τρόπο αυτές τις προσπάθειες, όπως τόσα χρόνια κάνουμε, έτσι ώστε αυτό το πολύ ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας να μπορεί να προάγει τις δράσεις του αλλά και να δίνει διέξοδο σε μικρούς και μεγάλους που μαθαίνουν να χορεύουν».

Damasi

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Από δω και πέρα πρέπει όλοι μαζί να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά για το καλό του τόπου.

Φίλοι και φίλες, Αγαπητοί συνδημότες, Αισθάνομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την ανάγ…