Papadakos Thanasis

Με επαγγελματικό τριετές συμβόλαιο ο συνδημότης μας, με καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του και Γομφαίου Κώστα Παπαδάκου, ο υιός Θανάσης Παπαδάκος, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, ύστερα από τετραετή θητεία και αποκόμιση πολύτιμης εμπειρίας στα ιταλικά γήπεδα, κάνοντας υπερήφανους, όχι μόνο τον ίδιο και στενά του συγγενικά πρόσωπα, αλλά και όλους τους συγχωριανούς του!!!

Ο Θανάσης, γεννημένος στις 24/3/2003, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες της Δήμητρας/Απόλλων, όπου από πολύ νωρίς έδειξε το μεγάλο, αστείρευτο και πηγαίο ποδοσφαιρικό του ταλέντο και ξεχωρίζοντας σαν την μύγα μεσ’ το γάλα, προσέλκυσε αρκετά γρήγορα τα βλέμματα πολλών σκαόυτερς, που εποφθαλμιούσαν να τον εντάξουν στο καρνέ τους.

Έτσι το 2016 μετακόμισε στο Μπέργκαμο της γειτονικής Ιταλίας, όπου εντάχθηκε στην Κ14 της τοπικής Αταλάντα, συμμετέχοντας μαζί της σε πολλές διοργανώσεις, όχι μόνο στο εσωτερικό της γείτονος χώρας, αλλά και του εξωτερικού και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, κέρδισε την συμπάθεια όλων.

Ταλέντο το οποίο διείδαν και οι άνθρωποι της Τορίνο, όπερ και τον ενέταξαν προ εξαμήνου στις τάξεις των δικών τους Ακαδημιών. Κι ενώ ο Θανάσης διέπρεπε με το ταμπεραμπέντο του και το άψογο του χαρακτήρα στα ιταλικά γήπεδα και σε επίπεδο ακαδημιών με πολύ υψηλές απαιτήσεις, στην Ελλάδα που τον γέννησε, πολλοί ήταν εκείνοι που επιζητούσαν με κάθε τρόπο την επιστροφή του και την ένταξή τους στο δικό τους ρόστερ.

Το φλερτ με τον Ολυμπιακό δεν είναι πρόσφατο, καθώς αυτό ξεκίνησε ήδη από το Καλοκαίρι κι από φλερτ τελικά  μετουσιώθηκε σε μεγάλη αγάπη, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια την Παρασκευή το βράδυ, με τον Θανάση να υπογράφει το μεγάλο «ΝΑΙ» στους Πειραιώτες, ενώπιον Αντώνη Πίκουλα, υπεύθυνου των Ακαδημιών του Θρύλου και η διαμονή του πλέον στο «Λιμάνι» από τούδε και στο εξής, να αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός.

Ο Θανάσης αποτελεί ένα πολυεργαλείο για κάθε ομάδα, καθώς αγωνίζεται ως δεκάρι, έχει πάθος με αυτό που λέμε «μπάλα», διαθέτει τέλεια τεχνική κατάρτιση, παρά το νεαρό της ηλικίας του, με ηγετικές ικανότητες, καθώς φτιάχνει παιχνίδι, μοιράζει πάσες με τρομερή έφεση στην «κάθετη», που κάνουμε τάμα να δούμε σε ματς μεγάλων ομάδων, ενώ το μεγάλο του ατού είναι ότι μπορεί να δει και με την πλάτη, χωρίς αυτό να αποτελεί υπερβολή σε καμία περίπτωση, για έναν και μοναδικό λόγο…διότι έχει σε ανώτερο βαθμό ανεπτυγμένη την αίσθηση του χώρου και γνωρίζοντας εξ αρχής την θέση των συμπαιχτών του, θα κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Αν και αριστεροπόδαρος, δουλεύει πάρα πολύ καλά και το δεξί του, ένα ακόμη στοιχείο που τον εντάσσει στο ρόστερ παιχτών μεγάλης κλάσης.

Και πάλι δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι μπαλιές του φεύγουν από το αριστοτεχνικό του αριστερό πόδι με «γραμματόσημο».

Και τα δηλώνουμε όλα αυτά χωρίς φόβο και πάθος, καθότι τον Θανάση, το δικό μας παιδί και αμέμπτου χαρακτήρος, τον παρακολουθούμε στενά πριν ακόμα κάνει τα πρώτα του βήματα στην Δήμητρα, απ’ όταν τον ρωτούσαμε τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις κι αυτός απαντούσε…»ποδοσφαιριστής». Και το πέτυχε!

Θανάση έχεις πολλά να δώσεις, το ξέρεις και το ξέρουμε…

Να σου ευχηθούμε από την πλευρά μας…»Καλή πορεία, να είσαι πάντα υγιής, προσηλωμένος σ’ αυτό που ξέρεις καλύτερα απ’ όλους να κάνεις. Μάγεψέ μας!»

Papadakos (1)

/Papadakos (3)/

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήρια επιστολή Γρ. Νικολάου σε Χ. Καλιώρα, Π. Μουστάκα & στο προσωπικό του ΚΥ Πύλης