zakynthos
  • Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για από κοινού ανθρωποκτονία από πρόθεση.
  • Ο έλληνας μπάρμαν ανέφερε πως ναι μεν τον χτύπησε, αλλά δεν τον σκότωσε.
    Οι Σέρβοι αρνούνται όλες τις κατηγορίες.

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα, Τρίτη, οι δράστες της δολοφονίας του 22χρονου Μπακαρί Χέντερσον, στον Λαγανά.

Οι οκτώ συλληφθέντες, ένας Έλληνας και επτά Σέρβοι, κατηγορούνται για από κοινού ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μετά την εισαγγελία οι δράστες μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου όπου και θα παραμείνουν μέχρι την ώρα που θα μεταφερθούν στον ανακριτή.

Και οι οκτώ αρνούνται πως ευθύνονται για τον θάνατο του νεαρού Αμερικανού. Από την πλευρά του, ο έλληνας μπάρμαν ανέφερε πως ναι μεν χτύπησε τον Χέντερσον, αλλά δεν τον σκότωσε εκείνος. «Ναι τον χτύπησα αλλά δεν είχα καμία πρόθεση να τον σκοτώσω. Είδα το περιστατικό της συμπλοκής με τον συνάδελφό μου και έτρεξα να βοηθήσω», είπε.

Ο πορτιέρης, από την άλλη, ισχυρίζεται πως δεν χτύπησε καμία φορά τον 22χρονο. «Εγώ δεν τον χτύπησα ή τουλάχιστον δεν του προκάλεσα θανατηφόρα χτυπήματα αφού το χέρι μου είναι σπασμένο», ανέφερε.

Οι υπόλοιποι, έξι Σέρβοι, αρνούνται πως εμπλέκονται στο έγκλημα, με το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές να αποδεικνύει το αντίθετο.

Τον σκότωσαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα

Παρά τα όσα είπαν οι κατηγορούμενοι, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε το σώμα του 22χρονου ανέφερε πως οι δράστες κατάφεραν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τόσο σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκάλεσαν σχεδόν άμεσα τον θάνατο.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστού, ο θάνατος προήλθε από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία. Επιπλέον διαπιστώθηκαν κακώσεις σε όλο του το σώμα, όχι όμως και τραύματα άμυνας.

altsantiri.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …