Ag Vissarion plakostrosi (3)

Έργα πεζοδρόμησης & ύδρευσης παραδόθηκαν προς χρήση, προ ημερών στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν έργα αντικατάστασης- μετατόπισης του δικτύου ύδρευσης από την είσοδο οικισμού ως την οικία Λέφα & Αφορά δίκτυο ύδρευσης εσωτερικού υδραγωγείου, εντός του οικισμού, συνολικού μήκους 700m (350mεκατέρωθεν στις δύο πλευρές της οδού).

Σκοπός του προτεινόμενου έργου είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών ύδρευσης του οικισμού & θεωρήθηκε άμεση η ανάγκη εκτέλεσης του συγκεκριμένου έργου, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες του νερού από διαρροές του παλαιού δικτύου και να βελτιωθούν οι συνθήκες υγιεινής, αλλά & η επάρκεια και η ποιότητα του νερού.

Το ύψος της δαπάνης του εν λόγω έργου ανήλθε στο ποσό των 20.000,00€ και χρηματοδοτήθηκε από την ΔΕΥΑ Πύλης.

Επίσης & στον ίδιο οικισμό, ολοκληρώθηκαν στο 90% οι πεζοδρομήσεις στην κεντρική οδό της Τ.Κ., από τη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Φήκης – Αγίου Βησσαρίωνα και προς την Πύλη, συνολικού μήκους πεζοδρομίων περίπου 560,00 μ. και από τις δύο πλευρές του δρόμου, με κατασκευή πρόχυτων κρασπέδων & επίστρωση των πεζοδρομίων με τσιμεντόπλακες διαστάσεων 40χ40χ6.

Το συγκεκριμένο έργο, χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις του προγράμματος ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης και από τον Κ.Α. 30-7322.002.

Να σημειώσουμε, πως οι μελέτες & των δύο παραπάνω έργων, συντάχθηκαν, έχοντας & ως επιβλέπουσα Αρχή, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύλης.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…