Dim Mouzakiou

Την ερχόμενη Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 & ώρα 5:30μμ, με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΔΣ του Δ. Μουζακίου, με 16 θέματα ημερήσιας διάταξης στην ατζέντα του, τα οποία έχουν ως εξής…:

 

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της αριθμ. 135/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου & έγκριση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Δομής Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Συσσιτίου και Τράπεζας ρουχισμού- Ιματισμού Δήμου Μουζακίου
Εισηγητής: Δήμαρχος
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση μελέτης του έργου «Αντικατάσταση αγωγών εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Κοινότητας Μαγουλίτσας και Συν.Γ.Καραϊσκάκη – κατασκευή εξωτερικού υδραγωγείου Συν.Γ.Καραϊσκάκη Μαυρομματίου»
Εισηγητής: Δήμαρχος
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση μελέτης του έργου «Ανόρυξη υδρευτικών γεωτρήσεων προς αντικατάσταση υφιστάμενων στην ΔΚ Μουζακίου»
Εισηγητής: Δήμαρχος
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση μελέτης προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος – τηλεχειρισμός), παρακολούθησης και αυτομάτου ελέγχου υδραυλικών και λειτουργικών παραμέτρων κεντρικού συστήματος τροφοδοσίας δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μουζακίου»
Εισηγητής: Δήμαρχος
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της αριθμ. 68/2020 απόφασης της ΔΕΥΑΜουζακίου
Εισηγητής: Δήμαρχος
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την εκχώρηση αρμοδιοτήτων από τη ΔΕΥΑΜουζακίου στο Δήμο Μουζακίου και σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΔΕΥΑΜουζακίου και Δήμου Μουζακίου για την υλοποίηση της πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»
Εισηγητής: Δήμαρχος
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση της ΔΕΥΑΜουζακίου για παραχώρηση χρήσης δημοτικού ακινήτου
Εισηγητής: Δήμαρχος
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020 σύμφωνα με το άρθρο 6 της Π.Ν.Π. 22.08.2020 (ΦΕΚ 161/τ.Α/2020)
Εισηγητής: Δ/ντρια Διοικ.-Οικ.Υπηρεσιών κ.Ταμπάκου Μαρία
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020
Εισηγητής: Δ/ντρια Διοικ.-Οικ.Υπηρεσιών κ.Ταμπάκου Μαρία
10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση απολογισμών των οικονομικών ετών 2015,2016,2017,2018 & 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα του Δήμου Μουζακίου
Εισηγητής: Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ρούσσα Ελένη
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την εκμίσθωση με δημοπρασία αγροτεμαχίου στην Τ.Κ. Κρανέας
Εισηγητής: Αντιδημάρχος κ. Πούπης Νικόλαος
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την εκμίσθωση με δημοπρασία αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Μαγουλίτσας
Εισηγητής: Αντιδημάρχος κ. Πούπης Νικόλαος
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την παράταση του χρόνου μίσθωσης αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Κρανέας
Εισηγητής: Αντιδημάρχος κ. Πούπης Νικόλαος
14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μείωση μισθώματος σε δημοτική έκταση στην Τ.Κ. Πορτής
Εισηγητής: Αντιδημάρχος κ. Πούπης Νικόλαος
15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη θεώρηση άδειας επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου (λαϊκών αγορών)
Εισηγητής: Αντιδημάρχος κ. Κανιούρας Γεώργιος
16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ενοικίαση δημοτικής έκτασης για την κατασκευή εγκατάστασης στην Τ.Κ. Αγναντερού
Εισηγητής: Αντιδημάρχος κ. Κανιούρας Γεώργιος

  

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης για τον εξής λόγο:

Στην ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.: 71342/06.11.2020 (ΦΕΚ 4899/06.11.2020 τεύχος Β’):Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 αναφέρει ότι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της έκτακτης αυτής επιδημιολογικής κρίσης επισημαίνεται ότι οι συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων θα πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης και οι συναντήσεις εργασίας θα διενεργούνται τηρουμένης της απόστασης του ενάμισι (1,5) μέτρου και με τη συμμετοχή έως επτά (7) ατόμων.

Η τηλεδιάσκεψη απαιτείται υποχρεωτικά εφόσον τα μέλη του συλλογικού οργάνου που το συγκροτούν και τα οποία θα παραστούν στην συνεδρίαση, υπερβαίνουν τα επτά άτομα. Σε περίπτωση, που τα μέλη δεν υπερβαίνουν τα επτά είναι δυνατή και η συνεδρίαση χωρίς τηλεδιάσκεψη, με φυσική παρουσία των μελών, ιδίως αυτών που υπηρετούν στην έδρα του συλλογικού οργάνου, τηρουμένων σε κάθε περίπτωση της απαιτούμενης απόστασης του 1,5 μέτρου και της χρήσης της μη ιατρικής μάσκας.

Ο Δήμος Μουζακίου χρησιμοποιεί ως μέσο τηλεδιάσκεψης την υπηρεσία e-presence (www.epresence.gov.gr), επομένως εφαρμογή έχει η κοινή υπουργική απόφαση υπ’ αριθ. 429/12.03.2020 (Β’ 850), όπως τροποποιήθηκε με την όμοια αριθ. ΔΙΔΑΔ/Φ.37 Α.1/27/οικ.9413/06.05.2020 (Β’ 1704),καθώς και η υπ’ αριθμ. 1822/16.03.2020 (Α.Δ.Α.: ΨΕΚ946ΜΤΛΠ-004)εγκύκλιος του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Θρίλερ με σταυρούς & έδρες, στον Δ. Πύλης

Θρίλερ με σταυρούς & έδρες, μέχρι τελευταία στιγμή στον Δ. Πύλης, μιας και δεν έχουν ο…