oreina Maravas (6)

Περιοδεία του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στις ορεινές κοινότητες….Κορυφή-Νεράιδα-Λαφίνα-Παχτούρι-Αετό-Αρματωλικό –Μεσοχώρα

Νέα δυναμική προσέδωσε η περιοδεία του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα την Παρασκευή 10 /5 το απόγευμα, στον   ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης στο πλαίσιο του προεκλογικού Αγώνα για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, συνοδευόμενος από αρκετούς υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους  επισκεπτόμενος τις Τοπικές Κοινότητες, με σειρά προτεραιότητας αρχικά την Κορυφή, Λαφίνα, Νεράιδα, Παχτούρι, Αετό, Αρματωλικό και τέλος την Μεσοχώρα.

Ο  κ. Μαράβας σε αυτόν τον μαραθώνιο της προεκλογικής του Εκστρατείας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους των ορεινών περιοχών, οι οποίοι συναίνεσαν στην επιθυμία του Υποψηφίου Δημάρχου να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και να τον εκλέξουν για δεύτερη φορά Δήμαρχο για να ολοκληρώσει το Αναπτυξιακό έργο που προγραμμάτισε η Δ.Α.

Στις ομιλίες του ο κ. Μαράβας δεν παρέλειψε να αναφέρει την παρουσία των άξιων συνεργατών του και υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο με την επωνυμία του Συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ», ζητώντας από τους παρισταμένους να τους στηρίξουν δίνοντας με ζήλο την ψήφο τους.

Επίσης επισήμανε και το σπουδαίο  έργο που επιτέλεσε η Δημοτική Αρχή παρά τις οικονομικές δυσκολίες των πρώτων ετών της θητείας, το οποίο επεκτάθηκε σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Πύλης.

Έργα που μερικά εξ’ αυτών έχουν υλοποιηθεί και αρκετά έχουν δρομολογηθεί με έτοιμες μελέτες  και θα τελειώσουν τέλος του 2019.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός τόνισε ο κ Μαράβας ότι το χρέος που παραλάβαμε 14.οοο.000 ευρώ το κατεβάσαμε στα 4.300.000ευρώ.

oreina Maravas (1) oreina Maravas (2) oreina Maravas (3) oreina Maravas (4) oreina Maravas (5) oreina Maravas (7) oreina Maravas (8) oreina Maravas (9) oreina Maravas (10) oreina Maravas (11)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επιχειρούν παντού τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον καθαρισμό ποταμών, την ενίσχυση αναχωμάτων και την αποκατάσταση δικτύου 

Σε δεκάδες σημεία συνεχίζουν να επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον…