Podilatikos (1)

Δέκα ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων βραβεύτηκαν από την Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας (Τ.Ε.Κ.Ε.),για τις επιδώσεις τους στην ποδηλασία.

Το Σάββατο 9/ 2/2019, στο ξενοδοχείο METROPOL της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και οι βραβεύσεις των αθλητών από την Τ.Ε.Κ.Ε. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν διοικητικά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, καθώς και επίσημοι από τον πολιτικό κόσμοτης Θεσσαλίας. Κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο έφηβος Καρατσιβής Παναγιώτης του Π.Γ.Σ. Λάρισας, ο οποίος για το 2018 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης κατακτώντας τρία μετάλλια. Επίσης άλλη μία βράβευση που ξεχώρισε, ήταν αυτή του συντοπίτη μας  Ολυμπιονίκη ποδηλασίας Δημήτρη Γεωργαλή, για την προσφορά του στο άθλημα.

Η διοίκηση του Π.Σ. Τρικάλων συγχαίρει τους βραβευθέντες αθλητές της αλλά και όλους τους αθλητές της ποδηλατικής ακαδημίας μας, για την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το άθλημα της ποδηλασίας.

Τα ονόματα των αθλητών μας που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση:Κατηγορία μίνι: Εύα Ντάκου, Κέλλη Σούλιου, Ντίνος Ζιντζόβας και Γιώργος Γεωργούλας.

Κατηγορία Παμπαίδων :Τσατσαρώνης Κων/νος, Λαγός Περικλής, Ποτήρης Νίκος, Μπαλός Κων/νος και Τυφαρίκης Άγγελος.

Κατηγορία Παίδων: Κουτσιβέτας Κων/νος.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, για την πολύτιμη προσφορά τους.

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  STAVRAKIS (ελαστικά),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), 3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Podilatikos (2)

Podilatikos (3)

Podilatikos (4)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Νέους δρόμους συνεργασίας στα αγροτικά προϊόντα ανοίγει η συνάντηση Αυγενάκη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συμφωνίες για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εμβαθύνουν τις σχέσεις Ελλάδας – Κίνας στο…