Tzanis Nostos

Το τριήμερο 13 – 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο, η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού «NOSTOS 2017″, κατά την οποία ο Δήμος Πύλης έδωσε το δικό του «παρών», εκμεταλλευόμενος το χώρο που εξασφάλισε η ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Η Έκθεση είχε σημείο αναφοράς τον εναλλακτικό τουρισμό κάθε μορφής. Απευθύνονταν σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Μεσόγειο και την Νοτιανατολική Ευρώπη, με στόχο την συνεργασία, την ανάπτυξη, την δικτύωση και κύρια την εξωστρέφεια.

Σημαντική ενότητα αποτέλεσε και το NOSTOS FORUM, διεθνές ετήσιο βήμα επιμόρφωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με σκοπό την ανάδειξη καλύτερων πρακτικών για το τουριστικό προϊόν, την παρουσίαση ερευνών και τάσεων στην νέα εποχή.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βησσαρίωνας  Τζάνης, ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Α.Ε. κ. Στέφανος Καλαμαράς και στελέχη του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης & Οικονομίας με την παρουσία της κ. Βάϊας Διαγωμά.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Τζάνης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της συμμετοχής.

Τόνισε την αναγκαιότητα της εντονότερης παρουσίας των επαγγελματιών του Δήμου μας, με δεδομένο το γεγονός ότι ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ορεινού  Όγκου ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ, παρά το ότι μαζί σχεδιάσαμε την συμμετοχή, δυστυχώς ήταν απόντες.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

 “Forest Park” στα Τρίκαλα;!  *  “ Έστι δε αρχή της λέξεως το ελληνίζειν” 

 Του Ηλία  Γιαννακόπουλου/Φ ι λ ο λ ό γ ο υ          “ Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική / το …