default

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση του έργου της παράκαμψης της ΕΟ Τρικάλων-Άρτας, του νέου & τελευταίου τμήματος Παλαιομονάστηρο – Πύλη.

Ως γνωστόν, το τελευταίο κομμάτι του έργου στο ύψος του συνοικισμού, περιλαμβάνει τρεις φάσεις, όπου κατά την τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της Εθνικής Οδού και θα έχει αποδοθεί στην κυκλοφορία στην τελική της μορφή, περίπου αρχές Οκτωβρίου.

Στην φάση αυτή, που βρίσκεται τώρα το έργο & ξεκίνησε προ λίγων ημερών, θα πραγματοποιηθεί η υψομετρική προσαρμογή της συμβάλλουσας οδού προς Άγ. Βησσαρίωνα(γέφυρα Πορταϊκού) με επιπλέον στρώση ασφαλτικού οδοστρώματος, καθώς δεν ήταν δυνατό να διαμορφωθεί κατά τις δύο προηγούμενες φάσεις Α’ και Β’.

Η κατασκευή του τμήματος αυτού, γίνεται με τη βοήθεια των τριών σηματωρών στις θέσεις Α, Β και Γ, οι οποίοι είναι κι αυτοί που ορίζουν τις κινήσεις -εκ περιτροπής- των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Πύλη προς Αγ. Βησσαρίωνα & τανάπαλιν, λόγων των συγκεκριμένων έργων, πραγματοποιείται από τη νέα οδό στο σημείο του κόμβου, το οποίο θα αποτελεί & το σημείο εισόδου-εξόδου του Περιφερειακού προς την πόλη της Πύλης, επικοινωνώντας με την υπάρχουσα ΕΟ στο ύψος της επιχείρησης «Χονδρός-Τάσιος».

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …