KENAKAP (2)

Επιτόπιος έλεγχος από στελέχη της ΚΕΝΑΚΑΠ  στα πλαίσια της αξιολόγησης δύο  Έργων  που υπέβαλε ο Δήμος Πύλης για ένταξη στο πρόγραμμα LEADER

Πραγματοποιήθηκε επιτόπιος έλεγχος δύο Έργων που υπέβαλε ο Δήμος Πύλης για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Leader, που υλοποιεί στο Νομό Τρικάλων η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΚΕΝΑΚΑΠ  Α.Ε. Σε επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποιήγθκε στις δύο περιοχές, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης και Αντιπρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ κ. Κων/νος Μαράβας,  στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης και στελέχη της ΚΕΝΑΚΑΠ  Α.Ε.

Το πρώτο έργο αφορά στην δημιουργία «Αθλητικού Κέντρου» στο Δημοτικό διαμέρισμα  Φήκης, σε κομβικό σημείο ούτως ώστε να είναι προσβάσιμο από τους κατοίκους όλων τω δημοτικών διαμερισμάτων ακόμα και γειτονικών Δήμων, και περιλαμβάνει την δημιουργία ενός  γηπέδου 8 επί 8, ενός γηπέδου Μπάσκετ, Αναψυκτηρίου, δενδροφυτευσεις  και αισθητική αναβάθμιση ενός χώρου περίπου δέκα στρεμμάτων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 300.000,00 €.

Το δεύτερο έργο αφορά στην «Κατασκευή πεζοδρομίων πλακόστρωτων στο δημοτικό διαμέρισμα Πηγής και Λυγαριάς» του Δήμου Πύλης πάνω στον κεντρικό άξονα (Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας).

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 200.000,00 €.

KENAKAP (4)

KENAKAP (5)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…