Synaiteristiki Trapeza Thessalias

Ύστερα από τον σάλο και το κύμα αγανάκτησης που είχε προκληθεί στους δημότες του Δ. Πύλης, με την φυγή των υποκαταστημάτων των δύο συστημικών Τραπεζών, Πειραιώς & Εθνικής από την Πύλη, παρά τις άοκνες προσπάθειες της δημ. Αρχής να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο που ήταν φυγή & των δύο, η τότε δημ. Αρχή, καθώς & η νέα προκύπτουσα από τις δημοτικές του ’19, αλλά & ο ίδιος ο Δήμαρχος Κ. Μαράβας, έθεσαν ως πρωταρχικό τους στόχο την έλευση & λειτουργία στην πόλη της Πύλης και πρωτεύουσα του Δήμου, μιας άλλης της δικής μας πλέον Τράπεζας της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας».

Από την πρώτη στιγμή που οι δύο συστημικές γύρισαν την πλάτη στον Δήμο Πύλης, χαράσσοντας ρότα για άλλα πιο συμφέροντα λιμάνια, το βλέμμα του Δημάρχου & των συνεργατών του, άρχισε να βλέπει «τοπικά», ξεκινώντας ένα αδυσώπητο «φλερτ» συνεργασίας το οποίο έκανε γνωστό στην Διοίκηση του Καταστήματος κι απ’ ό,τι φαίνεται (κατ’ εμάς είναι σίγουρο) απέδωσε καρπούς.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα και με τις τελευταίες έγκυρες πληροφορίες μας η Συναιτεριστική θα ξεκινήσει την λειτουργία της με κατάστημα που θα εδρεύει στην Πύλη & στο κτίριο όπου πριν στεγαζόταν η Εθνική στα τέλη Σεπτεμβρίου με πιο πιθανή την ημερομηνία έναρξης την 1η του Οκτώβρη.

Το ήδη υφιστάμενο στην Ελάτη υποκατάστημα θα σταματήσει την εκεί λειτουργία του, όμως θα εγκαταστήσει ΑΤΜ σε κεντρικό σημείο (κατά πάσα πιθανότητα στο κτίριο όπου στεγαζόταν παλιά το ΑΤ Ελάτης), προσφέροντας πολλές δυνατότητες στους πελάτες του, αλλά & σε όλο τον κόσμο με υπηρεσίες «ΔΙΑΣ».

Έτσι & συνοπτικά θα μπορείτε μέσω του ΑΤΜ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας…:

  1. Να κάνετε ανάληψη μετρητών από καταθετικό ή όψεως λογαριασμό.
  2. Να κάνετε κατάθεση μετρητών στον λογαριασμό σας.
  3. Να ζητήσετε και να εκτυπώσετε αντίγραφο κίνησης του λογαριασμού σας
  4. Να δείτε το υπόλοιπο του καταθετικού ή όψεως λογαριασμού.
  5. Να κάνετε μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμούς.

Επίσης…Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις συναλλαγές που πραγματοποιήσατε με την Χρεωστική Κάρτα VISA

  1. Μέσω των ΑΤΜ του δικτύου των Καταστημάτων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.
  2. Μέσω των ΑΤΜ του δικτύου ΑΤΜ των Συνεταιριστικών Τραπεζών και της Attica Bank.
  3. Μέσω της υπηρεσίας Web-Banking της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.
  4. Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών καρτών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας  στο τηλέφωνο 210 6596444.

Το μεγάλο στοίχημα πλέον για το νέο Κατάστημα της Συναιτεριστικής, θα είναι η παραμονή & μακροημέρευσή του στην Πύλη, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί, όπως πολύ εύκολα γίνεται κατανοητό τοις πάσι σε τέτοιες περιπτώσεις, από την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος, απλοί πολίτες & πολύ περισσότερο οι επαγγελματίες της Πύλης & του Δήμου μας γενικότερα, δείχνοντας απλά την προτίμησή τους στην Συναιτεριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, που είπε το πολυπόθητο «ΝΑΙ» κι απ’ τον Οκτώβρη θα μας εξυπηρετεί, με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται από την λειτουργίας της στην Πύλη!!!

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για τη Θεσσαλία!

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για τη νίκη τ…