Ouranoupoli (1)

Μια πανέμορφη εκδρομική εξόρμηση, διοργάνωσαν το εκκλησιαστικό συμβούλιο& οι γυναίκες της Φήκης στις 30 & 31 Μαϊου, με προορισμό την Ουρανούπολη της Χαλκιδικής.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης, αφού την μεταφορά των εκδρομέων χρηματοδότησε ο Δήμος & συγκεκριμένα ο ΟΚΠΑΔ & έγινε από το τουριστικό γραφείο ΚΩΤΟΥΛΑΣ TOURS.

Οι εκδρομείς επισκέφθηκαν την Ι.Μ. του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου & την Ι.Μ. του Αγίου Αρσενίου στα Ορμύλια Χαλκιδικής, κάνοντας τον γύρο του Αγίου Όρους με καραβάκι, καθώς ως γνωστόν δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να πλησιάζουν την ακτή, ούτε καν στα 500 μέτρα.

«Ζήσαμε στιγμές δέους και συγκίνησης εν πλω στο γύρο του Αγίου Όρους. Μας επισκέφτηκαν μοναχοί από την Μονή Σίμωνος Πέτρου με προσκυνήματα όπως: τμήμα του αριστερού χεριού της Μαρίας Μαγδαληνής, τμήμα του Τιμίου Σταυρού, οστό της Αγίας Άννης, του Αγίου Παντελεήμονα και του Αγίου Τρύφωνα». Αποκομίσαμε πολλές εντυπώσεις & ανάταση ψυχής», δήλωσαν οι εκδρομείς κατά την επιστροφή τους.

Τις κυρίες συνόδευσαν από πλευράς Δήμου, η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Γεωργία Καραϊσκου & η γραμματέας του ιδιαίτερου γραφείου του Δημάρχου κα Μάνη Γιαννοτάκη, καθόσον η ίδια έλκει την καταγωγή της από την Φήκη.

Ouranoupoli (2)

Ouranoupoli (3)

Ouranoupoli (4)

Ouranoupoli (5)

Ouranoupoli (6)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …