arxiki-ok

Ένα αρκετά καλό παιχνίδι έγινε σήμερα στη Λυγαριά, όπου η τοπική ομάδα αντιμετώπισε σε αγώνα Κυπέλλου την Αγ. Μονή.

Ο Άρης Αγ. Μονής ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι, αιφνιδιάζοντας πολύ νωρίς τον αντίπαλό του, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ, μόλις στο 3’ της συνάντησης με τον Τσολάϊ, κάτι που επηρέασε ψυχολογικά τους γηπεδούχους, συν του γεγονότος ότι η Λυγαριά έπαιζε αποδεκατισμένη με έξι από τους βασικούς της παίχτες να απουσιάζουν.

Μετά από τέσσερα λεπτά & στο 7’ η Αγ. Μονή έχασε μοναδική ευκαιρία για δεύτερο γκολ με τον Κουτλή. Χωρίς να τα παρατήσει η Λυγαριά είχε δύο δοκάρια στο 10’ & στο 13’ (από φάουλ) με τον Στάμο, που ένα εκ των εάν «έγραφε», ίσως τα πράγματα να εξελίσσονταν  διαφορετικά.

Εμφανής όμως η πρωτοβουλία των κινήσεων από τον «Άρη»  σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, απέφερε καρπούς, με τον Μπαμπούρη στο 35’ να σημειώνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, γράφοντας το 0-2, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με την Αγ. Μονή να έχει την ελαφρά υπεροχή των κινήσεων, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για γκολ & για τον μεν «Άρη» να αξιοποιεί μία εξ αυτών μόλις στο 48’ με τον Κουτλή & την Λυγαριά στο 75’ με χτύπημα πέναλτι από τον Στάμο.

Τεχνικό & ήρεμο το παιχνίδι με τον Ref να δείχνει μόνο μία κίτρινη στον Κούζα του «Άρη» στο 44’.

 

 

img_2606-ok img_2607-ok img_2608-ok img_2612-ok img_2626-ok img_2646-ok img_2654-ok img_2668-ok img_2673-ok img_2679-ok img_2681-ok img_2697-ok img_2701-ok

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…