kanalia Arxiki

Στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Φήκης, με καθαρισμούς & διανοίξεις καναλιών και ρεμάτων, περιμετρικά της Κοινότητας και στο εσωτερικό αυτής, προβαίνει η Δημ. Αρχή.

Τοπική Κοινότητα, Τομέας Καθαριότητας & Πολ. Προστασίας με επικεφαλής τους Γ. Βρατσίστα, Κ. Δούλαλα & Άρη Τζάνη αντίστοιχα, με γνώση, συνέχεια, συνέπεια και σε αρμονική συνεργασία, ξεκίνησαν ήδη από προχθές τις εργασίες καθαρισμού σε κανάλια & ρέματα, που αντιμετώπιζαν προβλήματα απορροής ομβρίων, βελτιώνοντας στο μέγιστο την πρότερη εικόνα, εξωραϊζοντας παράλληλα τις εν λόγω περιοχές.

Ήδη έχουν καθαριστεί-εξωραϊστεί τέσσερα εξ αυτών, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με τον καθαρισμό έτερων, φτάνοντας συνολικά στα επτά, που χρήζουν τέτοιου είδους παρέμβαση.

Στο επόμενο διάστημα θα γίνουν και εργασίες αποψίλωσης – αποκλάδωσης δέντρων σε όλο το εύρος του Κοινοτικού ιστού, που εγκυμονούν κινδύνους ή που με την ρίψη των φύλλων τους, δημιουργούν αποστραγγιστικά προβλήματα κυρίως σε κτίρια, αλλά και σε αποστραγκιστικά φρεάτια.

 

kanalia Fiki (2)

kanalia Fiki (3)

kanalia Fiki (4)

kanalia Fiki (5)

kanalia Fiki (6)

kanalia Fiki (7)

kanalia Fiki (8)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση του Συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»

Στη  «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» λειτουργούμε πιστεύοντας στην δημιουργική σύνθεση των ιδε…