Skath ok

Στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί ο “5ος διαγωνισμός-έκθεση πτηνών συντροφιάς” του ΣΚΑΘ(Σύλλογος Καναρινόφιλων Αγριοπουλιών Θεσσαλίας), καθώς η δημοτική Αρχή των Τρικάλων, γνωμοδότησε για άλλη μια φορά θετικά στο αίτημα του Συλλόγου.

Η εν λόγω έκθεση, θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα “Μάρκελλου”(αρχές οδού Γαριβάλδη), κατά το χρονικό διάστημα από 4 – 11 Νοεμβρίου 2018 & έχει να κάνει με καναρίνια χρώματος & τύπου, αλλά & αγριοπούλια εκτροφής, μεταλλάξεις & υβρίδια αυτών, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, ενώ θα μαγέψει μικρούς & μεγάλους μυώντας τους στον όμορφο κόσμο της καναρικουλτούρας, καθώς κριτές(OMJ) & εκτροφείς, θα είναι στη διάθεση του καθενός, για να τους λύσουν κάθε τους απορία.

Η διοργάνωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού-έκθεση, λαβαίνει χώρα για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Τρίκαλα, αφού αποτελεί  συν τοις άλλοις & αίτημα πολλών τρικαλινών λάτρεων του είδους, καθώς πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν όχι μόνο σε εκθέσεις τοπικού χαρακτήρα, αλλά & σε πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές & σημαντικές διακρίσεις.

Κριτές για φέτος θα είναι ο γερμανός(OMJ=διεθνής) Theo Vantegaer & οι Έλληνες Κων/νος Βασιλόπουλος & Γιώργος Πανέρας.

Οι ώρες επίσκεψης για το κοινό, έχουν ως εξής…:

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου: 1:00μμ – 8:30μμ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου: 10:πμ. – 8:30μμ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου: 10:00πμ – 1:30μμ, ημέρα κατά την οποία θα γίνουν & οι απονομές επάθλων στους νικητές.

 

markelou

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…