Skath

Στα Τρίκαλα ο “4ος διαγωνισμός-έκθεση πτηνών συντροφιάς» του ΣΚΑΘ(Σύλλογος Καναρινόφιλων Αγριοπουλιών Θεσσαλίας), καθώς η δημοτική Αρχή των Τρικάλων, γνωμοδότησε θετικά στο αίτημα του Συλλόγου.

Η εν λόγω έκθεση,  θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Μάρκελλου», κατά το χρονικό διάστημα από 19 – 26 Νοεμβρίου 2017 & έχει να κάνει με καναρίνια χρώματος & τύπου, αλλά & αγριοπούλια εκτροφής, μεταλλάξεις & υβρίδια αυτών, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, ενώ θα μαγέψει μικρούς & μεγάλους μυώντας τους στον όμορφο κόσμο της καναρικουλτούρας, καθώς κριτής(OMJ) & εκτροφείς, θα είναι στη διάθεση του καθενός, για να τους λύσουν κάθε απορία τους.

Η διοργάνωση ανάλογου διαγωνισμού-έκθεσης, δεν έχει λάβει χώρα ποτέ άλλοτε στα Τρίκαλα & συν τοις άλλοις ήταν ένα αίτημα πολλών τρικαλινών λάτρεων του είδους, καθώς πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν όχι μόνο σε εκθέσεις τοπικού χαρακτήρα, αλλά & σε πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές & σημαντικές διακρίσεις.

Κριτής για φέτος θα είναι ο γερμανός(OMJ=διεθνής) Hans Johan Rein, ενδεχομένως & κάποιος Έλληνας (εθνικός), αναλόγως τις συμμετοχές.

Οι ώρες επίσκεψης για το κοινό, θα ανακοινωθούν προσεχώς…

markelos

 

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…