kanarinia (3)

Το ενδιαφέρον του & άμεσα με αίτημά του στο Δήμο Τρικκαίων, εξεδήλωσε ο ΣΚΑΘ(Σύλλογος Καναρινόφιλων Αγριοπουλιών Θεσσαλίας), για την διοργάνωση του 4ου τοπικού διαγωνισμού – έκθεση, στην πόλη των Τρικάλων.

Επ΄αυτού ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Άκης Διαμαντής κατέθεσε χθες Τετάρτη 9/8, γραπτό αίτημα στον Δήμο Τρικκαίων, μέσω του οποίου αιτείται την παραχώρηση δημοτικού χώρου(αίθουσα) για την διοργάνωση της έκθεσης, κατά το χρονικό διάστημα από 19/11 έως 26/11/2017.

Ως πρώτη επιλογή αιτήθηκε την παραχώρηση αίθουσας στο κτίριο «Μάρκελλου» επί της οδού Γαριβάλδη, ενώ άφησε στην κρίση της δημοτικής Αρχής, οποιοδήποτε άλλο σημείο, σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό.

Η διοργάνωση ανάλογου διαγωνισμού-έκθεση, δεν έχει λάβει χώρα ποτέ άλλοτε στα Τρίκαλα & είναι ένα αίτημα πολλών τρικαλινών λάτρεων του είδους, καθώς πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν όχι μόνο σε εκθέσεις τοπικού χαρακτήρα, αλλά & σε πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές & σημαντικές διακρίσεις.

Η εν λόγω έκθεση έχει να κάνει με καναρίνια χρώματος & τύπου, αλλά & αγριοπούλια εκτροφής, μεταλλάξεις & υβρίδια αυτών, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, ενώ θα μαγέψει μικρούς & μεγάλους μυώντας τους στον όμορφο κόσμο της καναρικουλτούρας, καθώς κριτές(OMJ) & εκτροφείς θα είναι στη διάθεση του καθενός, για να τους λύσουν κάθε απορία τους.

Εμείς συναντήσαμε στο  BRONZE, τον αντιπρόεδρο του ΣΚΑΘ κ. Άκη Διαμαντή παρέα με τον συνάδελφό του Πρόεδρο του ΛΑΣΥΚ κ. Βασίλη Δοσόπουλο, να έχουν την ευκαιρία να εξηγούν λεπτομερώς στον πρώην Αντ/ρχο & νυν δημ. σύμβουλο κ. Ηλία Παπανικολάου τι εστί διαγωνισμός-έκθεση πτηνών συντροφιάς & πόσο σημαντικά είναι τα οφέλη που προκύπτουν για μια πόλη, από μια τέτοια διοργάνωση.

Ο κ. Παπανικολάου ενθουσιάστηκε, βλέποντας πολύ θετικά την όλη ενέργεια, δηλώνοντας παράλληλα πως μια τέτοια διοργάνωση θα αποτελούσε τον «προάγγελο» της σημαντικότερης εκδήλωσης της πόλης & του Νομού γενικότερα, αυτή της λειτουργίας του «Μύλου των Ξωτικών».

Στην παρέα προστέθηκε & ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Γιάννης Κουτσονάσιος, ο οποίος στο άκουσμα της διοργάνωσης, δήλωσε πως θα την επισκεφτεί ασυζητητί, θεωρώντας πως είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για το τρικαλινό κοινό να ενημερωθεί σχετικά…

kanarinia (1)

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Σοκ στο Παλαιό Φάληρο με ξυλοδαρμό ανηλίκου – Βγήκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε σε 11χρονο

Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας κατά ανηλίκων, με τη νέα επίθεση να σημειώνεται στο Παλαιό …