xioni-pedina

Στα «λευκά» από σήμερα  το πρωί & τα πεδινά του Δήμου Πύλης με τσουχτερό κρύο, το οποίο θα είναι πιο έντονο την Πέμπτη, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενίσουν από ήμερα το βράδυ & θα περιοριστούν στις ανατολικές & νότιες περιοχές της χώρας.

Το χιόνι στην Ελάτη αυτή τη στιγμή φτάνει στους 10 πόντους, ενώ σε Περτούλι, Νεραϊδοχώρι & προς τα πάνω τους 15 πόντους. Η κυκλοφορία τώρα στους δύο κεντρικούς άξονες: Τρίκαλα -γέφυρα «Αλεξίου» & Τρίκαλα-Μεσοχώρα, διεξάγεται από το ύψος της Ελάτης & μετά υποχρεωτικά είτε με χιονολάστιχα, είτε με αλυσίδες, παρά τις προσπάθειες της Περιφέρειας, που από χθες έχει βγάλει μηχανήματα για τον καθαρισμό των δρόμων, με ταυτόχρονη ρίψη αλατιού, μιας & υπάρχει & πάγος σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος & χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Το ίδιο ισχύει για τον άλλο κεντρικό άξονα για Μεσοχώρα, με το χιόνι να έχει φτάσει στους 10 πόντους. Ωστόσο κάτοικοι της περιοχής μας ενημέρωσαν ότι προς το παρόν δεν έχει περάσει κάποιο μηχάνημα για αποχιονισμό, από πλευράς Περιφέρειας, αφού ως γνωστόν οι κεντρικοί άξονες ανήκουν στην αρμοδιότητά της.

Ο Δήμος Πύλης τώρα, από νωρίς το πρωί έχει βγάλει έξω όλα τα μηχανήματα που διαθέτει, καθαρίζοντας  δρόμους, όπου απαιτείται & είναι στην αρμοδιότητά του.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…