ert_radiomegaro-1536x937

Διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση για εμπάργκο στην ΕΡΤ αν δεν αλλάξει ο πρόεδρος της δημόσιας τηλεόρασης Κωνσταντίνος Ζούλας. Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετρούν τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας ενέργειας.

Η άλλη ομάδα των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να σταματήσουν τις εμφανίσεις τους στη δημόσια τηλεόραση διαμαρτυρόμενα για τα όσα έχουν συμβεί, με την ανάρτηση εντολής στα δημοσιογραφικά γραφεία προκειμένου να μην παίξουν τα πλάνα του πρωθυπουργού στην Ικαρία και φωτογραφίες του Δημήτρη Λιγνάδη με κυβερνητικά στελέχη.

Με «όπλο» τις ανακοινώσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ, τα στελέχη της Κουμουνδούρου επιθυμούν να επενδύσουν πολιτικά στο θέμα αφού θεωρούν ότι πρώτη φορά έχουν κάτι τόσο χειροπιαστό στα χέρια τους.

Στο πλαίσιο αυτό αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος εξέφρασε την στήριξή του στην πρόταση αυτή.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε ότι την προηγούμενη χρονική περίοδο είχε καταθέσει και ο ίδιος αυτήν την πρόταση και όπως χαρακτηριστικά είπε «με κοίταγαν σα να έχω έρθει από άλλο πλανήτη, ακόμα και στελέχη της δικής μου παράταξης, της ΝΔ! Εντούτοις πιστεύω ότι θα ήταν μια λύση, μια καλύτερη λύση αυτό που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Κακλαμάνης και συμπλήρωσε ότι θα εξασφάλιζε μια «διαχρονικά καλύτερη κατάσταση».

Παράλληλα ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι διαφωνεί με τα εμπάργκο, ιδιαίτερα στη Δημόσια Τηλεόραση. «Εγώ θα πήγαινα και θα τους τα έσουρνα», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsit.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…